Jön az 'Éhezők Viadala' paródia!


Ki szereti a jó kis paródiákat?  "Horrorra akadva", "Bazi nagy film" "Spárta a köbön", "Vámpíros Film". Tudjátok mi a közös bennük? A forgatókönyv író páros; Jason Friedberg és Aaron Seltzer. A páros szemet vetett a Hunger Games-re, vagyis az Éhezők viadalára is, és már meg is szerezték a jogokat és el is készítették a paródiát, melynek stílusos címe a "The Starving Games" lesz. Érdekesség még, hogy a premiert November 8.-ra tűzték ki, így még a Futótűz (November 22) előtt láthatja a nagy közönség.


Főszereplők: Maiara Walsh (Desperate Housewives, Switched at Birth), Cody Christian (Pretty Little Liars), Lauren Bowles (True Blood), Brant Daugherty (Pretty Little Liars), és Diedrich Bader (Napoleon Dynamite)

Az eredeti alaptörténet mellett, ahogy azt már megszokhattuk a Friedberg & Seltzer paródiáktól, a produkció más popkultúra jelenséget is parodizál majd, beleértve a Bosszúállókat, Sherlock Holmes-t, Harry Pottert, Psyt and Taylor Swiftet is.

Érdekesség még, hogy Friedberg és Seltzer közben egy Halálos Iramban paródián is dolgoznak, mely a are also working on a "Superfast!" (Szupergyors) címet kapta.



forrás: http://www.deadline.com/
Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése