Megvan az Outlander tv sorozat Jamie-je!


A skót származású Sam Heughan fogja játszani Jamie Fraser-t a Starz csatorna Diana Gabaldon Outlander sorozatának tv adaptációjában, jelentette be ma a twitteren a tv csatorna:

“It’s #FollowFriday here at #STARZ. Follow Sam Heughan (@Heughan) who will play the role of Jamie Fraser in #OutlanderSTARZ#FF,”

UPDATE II.: 2013.07.09 Az írónő és a producer, Ron Moore ma hivatalosan is megerősítette a twitteren, hogy bizony a hír mégsem volt kacsa és Sam lesz Jamie:



HATALMAS örömmel megerősíthetem, hogy Sam @Heughan lesz hivatalosan is Jamie Fraser #Outlander_Starz #Outlander“ Mondta Gabaldon ma a twitteren

Kezdettlő fogva tudtam, hogy nehéz lesz megtalálni a tökéletes Jamie Fraser-t. Senki nem volt a szemem előtt, aki jó lett volna a szerepre. Tudtam, hogy egyszrcsak majd valaki bejön a meghallgatásra és ő lesz Jamie Fraser. És pontosan ez történt Sammel. ” adta hozzá a sorozat producere, Ronald D. Moore egy nyilatkozatában. (forrás: Deadline)

UPDATE: 2013.07.05 Starz törölte a tweetet, és a TVLine szerint
@Starz_Channel válasza: Nem kötöttek még semmilyen szerződést Sammel (@Heughan) miszerint ő játszaná majd Fraser-t a sorozatban
Szóval úgy néz ki valakinek gyorsan járt az ujja a csatornánál. Meglátjuk..

A Starz hivatalosan június 25-én tette közhírré, hogy berendelt 16 részt a sorozatból, melyet a Battlestar Galactica készítője Ron Moore felügyel majd. A gyártó stúdiók közt van a Sony Pictures TV, Tall Ship Productions, Story Mining, Supply Company és a Left Bank Productions.

A sorozat forgatását még idén ősszel tervezik, méghozzá Skóciában és várhatóan jövőre debütál a Starz-on.

Felülmúlhatatlan történetszövés, feledhetetlen jellemrajzok, részletes történelmi háttér – Diana Gabaldon munkájában mindez megtalálható. Ez a regénysorozata nem csak New York Times Bestseller lett, de a kritikusok javának elismerését is elnyerte amellett, hogy olvasók millióit ejtette rabul. A sorozatot itthon a Könyvmolyképző kiadó jelenteti meg. 


Az első kötetben, amelyben minden elkezdődik, két kiemelkedő karaktert ismerünk meg, Claire Randallt és Jamie Frasert ebben a szenvedélyes, történelmi háttérrel átitatott regényben, amiben a kaland a kortalan szerelemmel párosul…

1945-öt írunk. Claire Randall, a volt hadiápolónő éppen a második nászútját tölti a férjével a háború után, amikor keresztülsétál a brit szigetek rengeteg ősi kőkörének egyikén. Hirtelen „sassenach” lesz belőle, vagyis idegen a háborútól és portyázó klánoktól sújtott Skót Felföldön…Urunk 1743. évében.


Miután az általa ismeretlen erők visszasodorták az időben, Claire olyan intrikák és veszélyek közé pottyan, amelyekre az élete is rámehet…továbbá a szívét is összetörhetik. Mert találkozik Jamie Fraserrel, egy lovagias, ifjú harcossal, és innentől úgy érzi, kettészakítja a hűség és a szenvedély, amely a két teljesen különböző férfihoz köti két egymással összeegyeztethetetlen életben.

forrás: Deadline 
Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése