Az Éjszaka Háza film zöld utat kapott!


Tegnap Kristin Cast facebookon bejelentette a nagy hírt, miszerint az már biztos, hogy lesz Éjszaka háza mozifilm. Az írópáros már el is olvashatta az első film (egyébként öt részre kötöttek szerződést a gyártásvezetővel; a Davis Films-szel) forgatókönyvének vázlatát és elmondásuk szerint nagy örömmel tölti el őket a tudat, hogy a producer, Samuel Hadida semmit sem siettet és inkább kihasználja az időt.


A filmes jogok már 2011 November elején elkeltek, ám azóta senki sem hallott róluk semmit. Egészen mostanáig. A szerzők blogjukon frissítették a filmes információkat és elmondták, hogy múlthéten Párizsba utaztak, hogy találkozzanak a film készítőivel. 
Annyira izgalmas látni, hogy a producerek és a mi elképzelésünk az Éjszaka Háza filmekről ennyire megegyezik! Samuel Hadida és a csapata egyszerűen eszméletlenek! 
Írta P.C a blogbejegyzésben. Sajnos egyelőre ennél többet nem tudnak mondani, de Január kezdetén már nagy bejelentésekkel szolgálhatnak majd, illetve érdemes még ebben az évben is követni az eseményeket, hiszen sok apró információkat csepegtetnek majd.

A könyvsorozat rajongói külföldön jelenleg a tizenegyedik rész, a Revealed  (2013. okt. 15) megjelenésére várnak, itthon pedig a tizedik rész jön majd a Kelly kiadó jóvoltából. A sorozat tizenkét részes lesz.


Te vajon mit tennél…
…ha egy élőhalott hirtelen a vámpírok félholdját rajzolná a homlokodra?
…ha az expasid vérének szagától egyszerre összefutna a nyál a szádban?
…ha a napsugarak égetni kezdenék a bőröd, és már csak éjszaka éreznéd jól magad?
…ha olyan erő birtokába kerülnél, amelyről korábban álmodni sem mertél?

Zoey Redbird egy nap vámpírjelöltté válik, amikor középiskolájában váratlanul felbukkan egy élőhalott Nyomkereső, és a vámpírok zafírkék Jelét rajzolja a homlokára. Attól a pillanattól fogva az egész élete megváltozik. Alig néhány órája marad, hogy beköltözzön az Éjszaka Házába, a vámpírjelöltek bentlakásos iskolájába, a teste ugyanis azonnal megkezdi az Átváltozást. Az Éjszaka Házában azonban újabb nehézségekkel kell szembesülnie. Kiderül, hogy a homlokán lévő Jel más, mint a többieké, és ezzel akarata ellenére azonnal ellenségeket szerez magának. És amikor rádöbben, hogy a vámpírok istennője különleges képességekkel ajándékozta meg, nem marad más választása, mint beszállni az Éjszaka Házának könyörtelen hatalmi játszmáiba…
„Esküszöm, hogy a lélegzetem is elakadt a rémülettől. Egy szellem állt velem szemben, mégis olyan szilárdnak, olyan valóságosnak tűnt. Ha nem a saját szememmel látom, ahogy a teste elutasítja az Átváltozást, azt hittem volna, hogy csak beteg, azért olyan halálosan sápadt… és… furcsa. Szinte teljesen fehér volt, de nem csak ez volt vele a baj. A tekintete is megváltozott. A sötétség ellenére is jól láttam, hogy a szeme vörösen izzik, mintha véres lenne. Akkor éreztem meg a szagot. Dohos, száraz, oda nem illő szag volt, mint egy szekrényé vagy egy pincéé, amit évek óta nem nyitottak ki. Ahogy kivillant a fogsora, észrevettem, hogy megnőttek a szemfogai! Tett egy lépést Nala felé, mintha meg akarná támadni. Ösztönösen cselekedtem.
– Hagyd békén! Takarodj innét! – Engem is meglepett, milyen?magabiztosnak tűnt a hangom, mintha csak egy vicsorgó kutyával állnék szemben, pedig az igazság az, hogy majd elájultam a félelemtől.
Felém kapta a fejét, és vörösen izzó tekintete az enyémbe fúródott. Ne! – kiáltotta a már ismerőssé vált belső hang. Ez maga a borzalom!
– Téged… – A hangja rettenetes volt. Reszelős, mélyről jövő hörgés, mintha valami baj lenne a torkával. – Elkaplak! – Azzal elindult felém.”
Készen állsz arra, hogy belépj az Éjszaka Házának világába? Ezen a helyen mindent megtudhatsz a könyvről, a szerzőkről és a szereplőkről.
Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése