A hetedik fiú - Megérkezett a hivatalos Trailer




Biztosan sokan tudjátok, hogy 2014 elején jön a The Seventh Son (A hetedik fiú) mozifilm - Joseph Delaney nagysikerű Wardstone krónikák c. sorozata alapján. Méghozza olyan nagy nevekkel, mint Jeff Bridges (Gregory mester), Ben Barnes (Tom Ward), Julianne Moore (Malkin anya) és mindenki Jon Snow-ja, Kit Harington.
A dark fantasy történet az 1700-as években játszódik: főhőse egy öregedő lovag és boszorkányvadász (Jeff Bridges), aki századokkal ezelőtt foglyul ejtett egy nagy hatalmú boszorkányt (Julianne Moore). Ám a boszorkány megszökik, és bosszúvágya háborút indíthat az emberek és a természetfölötti hatalmak között. Az öreg lovag egy hónap alatt megpróbál felkészíteni egy új tanítványt (Ben Barnes), egy hetedik fiú hetedik fiát,hogy esélyük legyen az ellenállásra.



Eme csodás előzetes alapján három dolgot szűrtem le:

- Egy, akármennyire is nem csípem ezt a Ben Barnes csávót, meglepően nem irritált ezalatt a két perc alatt, úgyhogy van még remény.

- Kettő, furcsa mód a vizuális effektek néhol elkényeztetnek, néha pedig kínoznak. Érdekesség, hogy a nehezebbnek tűnő effektek sikerültek szinte kifogástalanra, míg a könnyebb, kisebb dolgok néznek ki úgy, mint egy nagyon kis költségvetésű filmnél (ennek köze lehet ahhoz, hogy egyes hírek szerint az effektes cég csődbe ment).

- És három, kissé utána olvastam a sorozatnak, de a rajongók nagyon könyv hű adaptációt ne várjanak (de tényleg, ez még meglep valakit?). Mindenesetre így laikusként én adok neki egy esélyt, úgyhogy várós!

Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése