Jöhet a 'Gone - Köddé váltak ' Tv sorozat


Bizony, a napokban egy újabb YA disztópikus könyvsorozatra csaptak le, méghozzá nem más, mint a Sony Pictures TV, melynek nevéhez olyan tv-sorozatok fűződnek, mint a BREAKING BAD és a LOSTMichael Grant tegnap a twitteren jelentette be a jó hírt. Illetve azt is megígérte, hogy ő is részt fog venni, a sorozat gyártásában, amennyire csak lehet, és olyat alkotnak majd, amikre a rajongók is büszkék lehetnek.






A történet egy olyan városban játszódik, ahol titokzatos módon minden 14 évnél idősebb személy egy szempillantás alatt eltűnt. A könyvsorozat filmes adaptációja  már évekkel ezelőtt is szóba került. 2009-ben Grant azt mondta, hogy folyamatban van egy egy film, de végül az a süllyesztőben landolt. Grant szerint  a könyvei jobban működnének TV-sorozatként, úgyhogy valószínűleg jobb is, hogy így alakult.

A sorozatnak sajnos csak az első része jelent meg itthon is 2009-ben 'Köddé Váltak' címmel az Egmont kiadásában. Ez a sorozat is sajnos egy újabb példája annak, hogy itthon mennyire más az igény, mint külföldön, na de talán majd a tv-sorozat fellendíti, és az Egmont esetleg kiadja majd a többi részt is. 

Egy szempillantás alatt mindenki eltűnt.

Kivéve a fiatalokat: a kamaszokat. Csak a középiskolások maradtak, rendőrök nélkül, orvosok, szülők nélkül. Éppilyen hirtelen megszűntek a telefonvonalak, az internet, a tévéműsorok. Nem lehet kideríteni, mi történt. Nincs, aki segítene.

Felüti a fejét az éhezés. Terjed az erőszak. Egy sötét alak ólálkodik a fiatalok körül. Az állatok átalakulnak. Maguk a kamaszok is új képességekre tesznek szert – sosem látott, veszélyes, halálos erőkre – amik napról napra növekednek.

Veszélyekkel teli, új világ születik. Csoportok alakulnak, nő az összecsapás esélye. A külvárosi fiúk összefognak a gazdag kölykök ellen. Az erősek a védtelenek ellen. És fogy az idő: a születésnapodon te is el fogsz tűnni, mint mindenki más.

forrás: page to premiere
Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése