Kaszát kapott a Revenge


Az ABC elkaszálta a 4 évadot megélt drámáját, a Bosszú-t (Revenge). A sorozatot Alexandre Dumas: Monte Cristo grófja c. regénye inspirálta és 2011. szeptember 21-én debütált az ABC-n. 2012 augusztus óta pedig nálunk is látható. 

A kasza valószínűleg senkit nem ért meglepetésként, hiszen a sorozat nézettsége már a harmadik évadtól mélyrepülésbe kezdett, amikor is a Revenge atyja, Mike Kelley kilépett a projektből. A másik legnagyobb utalás az idei negyedik évad második fele volt, ahol szépen sorjában kezdtük elveszíteni a régebbi, fontosabb szereplőket, illetve <SPOILER> Emily legnagyobb riválisa, Victoria (Madeleine Stowe) is átlépett az örök vadászmezőkre. <SPOILER> 

A Revenge viszont az ABC egyik nagy durranása volt fénykorában, és 4 évad után várható, hogy egy ütős lezárást szánnak neki, legalábbis az utóbbi epizódok ezt bizonyítják. Törzsgyökeres rajongóként úgy érzem, hogy erre a pár epizódra a sorozat végre visszatért a gyökereihez. Kár, hogy túl későn. 


A finálé május 10-én érkezik "Two Graves", azaz "Két Sír" címmel. Reméljük valóban méltó lezárás lesz. 

A Revenge öröksége úgy tűnik, hogy egyelőre fenn marad, méghozzá a csatorna új drámája, a The Kingmakers viheti tovább, ami kísértetiesen hasonló cselekményszállal rendelkezik. Mondhatni ő lesz a Revenge 2.0, ha a csatorna is berendeli. Lényegében egy reboot sorozatról van szó, új karakterekkel és új helyszínnel, de a megszokott módszerekkel. Íme egy nem túl nagy Revenge rajongó beszámolója a Kingmakers pilotjáról (angol).
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése