Star Wars VII - Az ébredő erő 2. trailerA Csillagok háborújának új része kétségtelenül az évtized legjobban várt és hypeolt filmje. Ez abból is látszik, hogy még egy alig 1,5 perces teaser trailer is pillanatok alatt felforgatja a cybervilágot, képzeljük csak el mi lesz, ha megkapjuk a rendes trailert is. Az előzetest az Anaheim-ben tartott (Kalifornia) Star Wars Celebration-ön mutatták be, egy 2 órás panel keretében.

Íme a trailer, magyar felirattal (köszönet érte Deszynek!): 
 
  
  
 

A trailer mellett rengeteg érdekességet láthattak még a nézők. Ugyanitt például Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), BB-8 droid, R2-D2, Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO), Stormtrooperek hada,  J.J. Abrams és a producer, Kathleen Kennedy is tiszteletét tette. Íme egy kis összefoglaló az érdekesebb részekből:Az egyik legjobb pillanat, amikor bemutatták R2D2 riválisát, a kis BB-8 labda droidot. A robotot valóban megépítették, nem csak CGI. 


Ám nem ért itt véget a móka, hiszen az egész őrület 4 napig tart, azaz több, mint 30 órányi STAR WARS! Interjúk, játék panelek, cosplayek, minden, ami star wars.


Jó hír a Cinema Sins rajongóknak, Jeremy már elkészítette a trailer elemzését:

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése