Kenyon hírek ~ Új League könyv, Invision borító



Úgy tűnik ma elemében van Sherrilyn Kenyon marketing csapata. Röviddel azután, hogy a facebook oldalra felkerült egy kis ízelítő a Chronicles of Nick következő részének (Invision) borítójából, a weboldalon egy új karakter profil jelent meg és a szemfülesek azt is észrevehették, hogy nem egy egyszerű mellékszereplő az illető, hanem egy új könyv főszereplője.

Born of Defiance (Talyn ~ 2015) és a Born of Betrayal (Fain ~ 2015) után most már nem a Born of Vengeance (Bastien ~ 2017) jön, hanem egy újdonság, méghozzá a Born of Legend (Ushara ~ 2016). Ez pedig azt jelenti, hogy az elkövetkező három évre jócskán betárazhatunk League könyvekből, és új kulcsszereplőket is megismerhetünk.

A Born of Legenddel is egy ilyen szereplő könyvét kapjuk. Ushara a Fyreblood Klánból származik, tehát az Andarion vonalt erősíti majd. Közülük is egy rendkívül ritka vérvonal képviselője. A Tavali nemzet büszke tagja, és az altengernagya a Gorturnum-nak. Fedőneve Star Skream, aminek hallatán még a veterán Liga orgyilkosok is a másik irányba futnak. Ushara senkit nem kímél és nem ejt foglyokat. Usharával először Fain könyvében találkozunk majd. Karakteréről részletesebben itt olvashattok.


Born of Legend 2016. Május 15-re van beígérve, ezzel pedig jelenleg a 12. League könyv a sorban. A könyvről egyelőre nem sok mindent tudni azon kívül, hogy Ushara lesz az egyik főszereplője.

~~~

Bár nagy méretben még nem láthatjuk, de Sherri egyik jobb keze, Carl közzétett egy képet a Facebook oldalon, ahol az Invision cím magyarázatát láthatjuk, illetve kis méretben a könyv végleges, teljes borítóját is megcsodálhatjuk.

Carl MB Staff
Posted by Chronicles of Nick on Thursday, April 9, 2015


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése