Kiszivárgott a teljes Batman Vs. Superman Trailer (Friss)


Nem sokkal azután, hogy Snyder, a film rendezője twitteren közzétett egy rövid részletet a teljes trailerből, ahol Batman és Superman ruháját láthatjuk, egy kamerás verzió a teljes trailerből is felkerült a netre.

FRISSÍTÉS: Időközben a WB válaszolt, mégpedig azzal, hogy idő előtt feltette a HD verziót is. Az viszont nem változott, hogy a hétfői IMAX vetítéseken extra jeleneteket is láthatnak a szerencsések.


Meg kell mondjam eddig nem nagyon érdekelt, úgy voltam vele, hogy majd foglalkozok vele, ha kijön, talán még moziban is megnézem, de nem töröm miatta magam. Ez a trailer viszont, jobban mondva az utolsó néhány másodperc megvett magának és akárki akármit mond, szerintem jobb lesz, mint az előző filmek.


A HD verzióra sem kell sokat várnunk, Snyder elárulta, hogy 20-án néhány kiválasztott marikai IMAX mozi is levetíti majd, másnap pedig a világ többi része is megtekintheti online. Viszont a moziban ülők olyan jeleneteket is láthatnak, ami a netre felkerülő verzióban nem lesz benne.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése