'Lazarus' képregényből Tv-sorozat



A Legendary Television és Matt Tolmach producer (A csodálatos Pókember 1-2., The Sinister Six) megszerezte Greg Rucka és Michael Lark disztópia képregény sorozatának, a 'Lazarus' jogait, amiből tv-sorozatot készítenek.

Greg Rucka írja majd a pilotot is a sorozathoz, mely egy disztópikus jövőben játszódik, ahol néhány gazdag család uralkodik, akiket genetikailag módosított emberek védenek.
Az Image Comics által először 2013 októberében megjelentetett Lazarus egy jövőbeli világban játszódik, ahol 16 gazdag család uralkodik. Mindegyik család rendelkezik egy Lazarus-szal, egy gén módosított, elpusztíthatatlan lénnyel, mely a családot védi. Forever Carlyle is egy ilyen Lazarus, és egyben a főszereplő is. Fizikai erőt és megtévesztést alkalmazva igyekszik megvédeni családját és annak érdekeit. A népszerű sorozat a társadalmi osztályok szerkezetét vizsgálja és olyan egyetemes témákat boncolgat, mint az erkölcs és a szeretet.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése