VIDEÓ: Íme az első teljes előzetes az NBC 'Constantine' sorozatához!


Sleepy Hollow, Elementary, Da Vinci's Demons, Sherlock, Constantine. Vajon mi bennük a közös? Bizony, a nevetségesen jóképű szarkasztikus humorral és szexi akcentussal megáldott zseniális férfi főszereplők. Azt hitted érdekel minket a történet is, mi? Na jó, talán egy kicsit... nézzük miről is szól majd az új Constantine!

Collider közzétette az első trailert az NBC újonc sorozatához, a 'Constantine'-hez. A sorozat a Hellblazer című DC képregényen alapul, főszerepben Matt Ryan (John Constantine) és Lucy Griffiths ( Liv).

Szinopszis
"A népszerű DC képregény sorozat, a 'Hellblazer' alapján. A Tapasztalt démon vadász és az okkultizmus mestere, John Constantine (Matt Ryan) specialitása, hogy pokollá tegye...a pokol életét. Fegyver arzenáljával — a sötét művészetek ismeretével, pimaszságával és borotva éles eszével — harcol a jó oldalon, legalábbis valamikor ezt tette. Miután rájött hogy lelke így is úgyis a pokolra kerül, úgy döntött felhagy a jótékonykodással, de amikor a démonok célba veszik Livet (Lucy Griffiths), Constaine egyik legrégibb barátjának lányát, vonakodva bár, de ismét beszáll a háborúba — és bármit megtesz, hogy megmentse a lányt. Nemsokára kiderül, hogy Liv "második látása" — egy képesség, aminek segítségével láthatjuk a mi világunk mögött rejtőző világokat és megjósolhatunk természetefletti eseményeket —  fenyegetéssel van egy közelgő új titokzatos gonoszra. Most már nem csak Liv szorul védelemre, az angyalok is nyugtalankodnak. Együtt, Constantine-nak és Livnek össze kell fognia, hogy átutazzák az országot, megtalálják a démonokat, akik a világunkat fenyegetik és visszaküldjék őket oda, ahová tartoznak. Azután pedig kitudja...talán mégis van még remény Constantine és lelke számára." 

Az első előzetes bemutatja az alaptörténetet és talán ez a 3 perces videó után meg sem kell már nézni az első évadot, ami a jelek szerint igen horrorisztikus lesz.

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése