HIVATALOS: Jöhet a 'Függetlenség napja 2' és az új 'Csillagkapu' trilógia



Roland Emmerich és Dean Devlin álma úgy néz ki valóra válik, ugyanis Függetlenség napját és a Csillagkaput is felélesztik.

A Fox újraíratja a Függetlenség Napja 2-nek (ideiglenesen ID Forever címen fut a projekt) forgatókönyvét. Már két forgatókönyvük is volt - egy Will Smith-szel, egy pedig nélküle -, a cég mégis berendelt egy újat.

A Deadline szerint Carter Blanchardot kérték fel az új forgatókönyv megírására. James Vanderbilt (A csodálatos Pókember 2) írta az első változatot, Roland Emmerich rendező és Dean Devlin forgatókönyvíró segítségével. A producer az a Harald Kloser, aki jó párszor dolgozott már együtt Emmerich-csel, például a 2012 és a Holnapután filmeken is.

Sok mindent nem tudni még a folytatásról, például a cselekményszál ismeretlen, de az biztos, hogy mind Jeff Goldblum mind pedig Bill Pullman visszatér majd.

A Függetlenség napja kettő 2016. Július 1-jére várható. 


MGM és a Warner Bros. összeáll, hogy újra megnyissák a Csillagkapukat. A '94-es film rebootját Roland Emmerich rendezheti és Dean Devlin - aki segédkezett Emmerich-nek az eredeti Csillagkapu film történetének megírásában - lesz a producere az MGM Jonathan Glickman-je és a Warner Greg Silvermanja mellett.

Az MGM mindenképpen Rolanddel és Deannel akart dolgozni a projekten mondván, hogy ez az ő gyermekük, és alig várják, hogy lássák mit alkotnak.

A duó persze nagyon izgatott, hiszen már jó pár éve győzködték az MGM-et, hogy megcsinálhassák, ahogy annak idején tervezték. Elmondták, hogy egy reboottal élesztenék fel a franchiset, és a történet három részre oszlana. Azaz egy trilógiát várhatunk.

Mivel egyelőre a Függetlenség Napja van terítéken, így sajnos nem várható túl hamar az új Csillagkapu.


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése