TOP 10 Legjobb 'Tomorrow People' pillanat

Sokan tűkön ülve vártuk, sokan megszerettük és sokan még mindig gyászoljuk a holnap embereit, azaz a 'The Tomorrow People'-t. 

A szuper képességekkel (teleportálás, telekinézis, telepatikus) rendelkező humanoid fajról szóló amerikai sci-fi dráma sorozatot a CW 2013 őszén kezdte vetíteni és sajnos nem élte meg a második évadot. 

Nem ez volt az első próbálkozás ezzel a történettel; az eredeti angol sorozat 1970-ben került képernyőkre, ami viszont hat évadot élt meg. Aztán '92-ben az angolok ismét megpróbálkoztak vele, 3 évadig jutottak. A három sorozat alapjaiban megegyezik, de másban nem nagyon hasonlítanak egymásra. Viszont aki már nem bírja a holnap emberei nélkül, az nyugodtan nézzen bele valamelyik régebbi verzióba. 

Na de vissza a modern változathoz. Az évad fő szálait a finálé szépen lezárta, de olyan függővéggel hagyott itt minket, hogy sokan bizony fellázadtunk a kasza hallatán. Megemlékezésként összegyűjtöttük a kedvenc jeleneteinket, amiben például a finálé eléggé bővelkedett. 

FIGYELEM: a bejegyzés erősen spoileres!


1. Jedikiah erőre kap
Valljátok be, annál a mosolynál ti is Lucifert láttátok viszont és vártátok,
hogy Jedi felforgassa az egész játékmenetet. 


2. Amnéziás John ügynök
Azt a leborultfüggővégét neki! Jedikiah-t utáltuk, aztán szerettük, aztán megint utáltuk és megint szerettük, a végére pedig imádtuk utálni. Miután visszaadta Johnnak a képességeit, kitörölte minden emlékét a barátairól (Hiába, Johnny fiú, az ördög a részletekben rejlik! El kellett volna olvasnod az apró betűs részt...), és a TP-k segítségével uralni akarja a Földet. Ám ezt sajnos a CW nem hagyta és még csírájában elfojtotta... 


 3. Cara halála és feltámadása
Oké, mivel Cara nagy kedvenc - persze néha én is lelőném -, ezért ez a rész engem betojatott rendesen. Nem tudtam mit várjak, mert sok negatív kritika érte a karakterét, így el tudtam képzelni, hogy a készítők búcsút vesznek tőle... de aztán jön Stephen, mindenki hőse és megmenti a napot, de még hogy! Köszönjünk Stephen...fuck you CW! Carat szeresd vagy utáld, ez a jelenet elég WTF volt. Illetve -10 pontot zuhant a Natalie iránt érzett rajongásom. Hátba? Tényleg? NEM PÖPEC!  4. Jastrid - utolsó csók
Mert megköveztetek volna, ha nem kerül fel a listára!
De fejet hajtunk a jelenet (és a színészek) előtt, mert frenetikus lett.
  5. Bombasztikus Hillary
Mind tudtuk, hogy előbb utóbb ez a pillanat eljön, lássuk be.
Hillary karakterfejlődése remek volt és az biztos, hogy egy nagy bummal távozott.
Emlékezni fogunk rá.
  6. J&J 
A kémia a két karakter közt szinte tapintható volt.
Emellett remek történetet (az elcseszett "apa-fia") is kapott a kapcsolatuk,
és erre a pillanatra sokan vártunk,még akkor is, ha nem volt teljesen őszinte. 


7. Stephen a kiválasztott
Hát Stephen karaktere az első és az utolsó részben
mutatta meg azt, amire a sorozat épült. Biztosan lett volna még
hová fejlődnie, de legalább a képességeit megtanulta használni
 így a végére. Ismét csak fuck CW!
Azért egy nyugiterápiára elküldenénk, biztos, ami biztos.


8.  Testvéri szeretet
Oh #bromance! Ehhez nincs mit hozzáfűzni, de a jelenetet valójában Jedikiah vitte el, ugyanis Roger karaktere nem igazán alkotott nagyot abban a pár részben, nem sokan hullajtottunk érte könnyeket, de Mark Pellegrino alakítása ismét díjat érdemel!


9.  John
Csak...nézd...10.  Bónusz
Minden egyes jelenet, amitől leesett az állunk... 


amiért a levegőbe boxoltunk...

amitől hiperventilláltunk...

amin sírtunk...

és amin sírva nevettünk.Viszlát, Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése