VIDEÓ: A Galaxis Őrzői - 2. előzetes



Miután a Marvel elhúzta előttünk a mézesmadzagot a sok rövid videóval, végre feltöltötték a film hivatalos facebook oldalára a második teljes előzetest is a Galaxis Őrzőihez. A videó már csak azért is lányos örömködésre késztet minket, mert végre hallhatjuk Rocket Raccoont (Bradley Cooper) és Grootot (Vin Diesel) beszélni!

A most már két hosszú előzetesen kívül kaptunk egy hivatalos plakátot is nem rég, amolyan Star Wars feat. Avengers stílusban.


És íme a legújabb trailer:




Peter Quill vérbeli galaktikus kalandor nagy veszélybe kerül, amikor ellopja a könyörtelen Ronan egyik pusztító hatalommal bíró kegytárgyát. A fejvadászok elől menekülve társul be egy szedett-vetett csapatba, melyet a fegyvermániás mosómedve Rocket Raccoon, a fa-szerű humanoid Groot, a titokzatos Gamora és a bosszúvággyal teli Drax alkotnak. Miután kiderítik, hogy Ronan az ereklyéi segítségével mekkora fenyegetést jelent, ráébrednek, hogy a Galaxis biztonsága immár a csapat kezében van.

Amerikai bemutató: 2014. augusztus 1.

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése