Forgatókönyvírót kapott a még meg sem jelent 'Seeker'



Tizenéves női főszereplő, pipa. Disztópikus világ, pipa. Titkos társaság, pipa. Gyilkosok kiképzése, pipa. Megfilmesítési jog, dupla pipa.

Valóban, talán már nem lep meg senkit, hogy egyre több YA sci-fi filmes jogai kerülnek eladásra még mielőtt egyáltalán a könyv megjelenne. Hollywood továbbra is próbálja meglovagolni az 'Éhezők Viadal' sikereit. Várható a nálunk is sikeres Füst és Csont leánya, és a The Fifth Wave adaptációja is a következő két évben. De ha ez nem lenne elég, a Sony bejelentette, hogy már fel is vették Callie Kloves-t (A Harry Potter forgatókönyv írójának, Steve Kloves lánya) az Arwen Elys Dayton által írt 'Seeker' c. YA sci-fi dísztópia adaptációjának forgatókönyv írására. Bár a könyv csupán 2015-ben fog megjelenni, a Sony szerint tökéletes alapanyag lesz.

A 'SEEKER' - vagyis Kereső - egy fiatal lány, Quin Kincaid történetét követi, akit több éves brutális kiképzésnek vetettek alá, persze mindezt tiszteletbeli "Keresővé" válás nemes céljából. Ám a lány túl későn jön rá az igazságra, miszerint később az ősi tárgyakat és szent tudását gyilkolásra kell majd használnia. Quinn a messzi Skót birtokról a futurisztikus Hong Kongba csöppen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elfusson öröksége elől, de rá kell jönnie, hogy nem kerülheti el azt.

A Hollywood Reporter-től azt is megtudtuk, hogy a könyv egy várható trilógia első része, szóval, ha a film jól teljesít három (talán négy) részre is számíthatunk.


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése