CASTING: Chloe Moretz lesz a ‘The 5th Wave’ Cassie-je



Tavaly augusztusban már megírtuk, hogy ismét egy könyv sorozat hozza majd el az apokalipszist a mozikba. Rick Yancey lehengerlő idegen inváziójáról szóló YA könyve, a "The 5th Wave" igen erősen debütált a külföldi piacon. Talán ezért is nem meglepő, hogy itthon szinte azonnal lecsapott rá a Carthaphilus kiadó, bár a megjelenés dátumáról még nem tudni semmit.

Azt már akkor tudtuk, hogy Susannah Grant írhatja a forgatókönyvet, és a GK Films elnöke, Graham King Tobey Maguire produkciós cége lesz a producer, a gyártó stúdió pedig a Sony Pictures. Ám azóta nem sok hírt hallhattunk a produkcióról, egészen két nappal ezelőttig, amikor is felmerült a hír, hogy a stáb felkereste, a HA/Ver fenegyerekét, Chloe Moretz színésznőt a főszereppel kapcsolatban. Moretz akkor még nem erősítette meg, de a The Wrap ma megtette, a szinésznő elfogadta a szerepet. Nem meglepő, hiszen Moretz maga is hatalmas rajongója a regénynek.

"Az első csapás után csupán a sötétség maradt. A második csapás után csak a szerencsések menekültek meg. A Harmadik csapást csak a szerencsétlenek élték túl. A Negyedik csapás után csak egy szabály maradt: ne bízz senkiben."

A történet a 16 éves Cassie-t követi, ő azon kevesek egyike, akik túléltek egy földönkívüli támadást. A lány teljesen egyedül indul neki a Középnyugat romjainak, abban a hitben, hogy még élve találja testvérét, akit egy állítólagos biztonságos helyre vitt egy csapat katona.

A könyv nagyon jó értékeléseket kapott a "nagy" kritikusoktól, illetve a goodreads-en is elsöprő sikere van, így bizton állíthatom, hogy érdemes lesz rá odafigyelni!
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése