"Farscape" Mozifilm MEGERŐSÍTVE!


Év elején, pontosabban februárban szárnyra kapott egy pletyka, miszerint már dolgoznak a 'Farscape' - itthon "Csillagközi szökevények" néven ismert nagy sikerű sci-fi sorozat mozi változatán. Azt is hallhattuk, hogy az a Justin Mojo írja a forgatókönyvet, aki a tv sorozatét is. 

Akkori pletykák szerint a 'Farscape' film főszereplője D'Argo Sun-Crichton lesz, az eredeti tv sorozatból ismert John Crichton (Ben Browder) és Aaryn Sun (Claudia Black) fia. A történet szerint D'Argo-t (vagy Kicsi D-t, ahogy mindenki hívta) a szülei kénytelenek voltak elrejteni a Földön, ugyanis különleges képességei mágnesként vonzzák a galaxis minden gonoszát. A filmben "Kicsi D" már nem is olyan kicsi. 19 éves és készen áll, hogy csatlakozzon a szüleihez az űrben. 

Örömmel jelentjük be, hogy minden pletyka szerencsére IGAZ!  Múlt hétvégén  Rockne S. O'Bannon, a Farscape szülőatya megerősítette a WonderCon-on, hogy valóban folynak a munkálatok, bár még egyelőre nagyon kezdő státuszban. 

"Igen, igen, ez a valaha volt legbénábban eltitkolt titok," mondta O'Bannon."Még messze vagyunk a gyártási fázistól, de igen, az első lépés, hogy Justin [Monjo] dolgozik a forgatókönyvön. Továbbra is drukkolunk, hogy sikerüljön."



Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése