CASTING: Star Wars: Episode VII

Nem csalás, nem ámítás! Végre megvan a Star Wars 7. epizódjának a szereplőgárdája! Régi és új nevek egyaránt találhatóak a listán, bár azt még nem tudjuk, hogy az új színészek, milyen karakterek bőrébe bújhatnak, csupán találgathatunk. 

Az ősök

Külön öröm, hogy bizony hús-vér szerepben, és nem csak hologramként térnek vissza a régi szereplők és színészek is, például Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (LeiaHercegnő), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), and Kenny Baker (R2-D2).

Az új generáció...



Andy Serkis (Caesar: Majmok Bolygója, Smeagol/Gollum: Gyűrűk ura/Hobbit) | Domhnall Gleeson (Bill Weasley: Harry Potter) | Adam Driver (Adam Sackler: Csajok) John Boyega (Idegen Arcok), Daisy Ridley,  Oscar Isaac és Max von Sydow (Dűne, Dredd bíró,Viharsziget)



Az univerzum




A Disney maximális szabadságot adott az íróknak, nem lesz Expanded Universe. Hogy ez mit is jelent? Körülbelül egy alternatív univerzumot, ahol nem figyelnek az előző részekben történtekre, illetve a képregényekre. Jó hír, hogy ha valami nem tetszett az előző részek alakulásában (khm Chewie...), el is felejtheti a néző. Rossz hír viszont, akik az eddig ismert SW bővített univerzumából várnak olyan karaktereket, mint például Starkiller vagy Mara Jade, sajnos csalódni fognak.

Az új film a Lucas kronológiába tartozik majd, ami azt jelenti, hogy a régi karakterek közelednek a nyugdíj felé. Körülbelül 40 évvel az eredeti trilógia után fog játszódni. a Disney ezen kívül még három új képregényt ad majd ki. 


A film amerikai bemutatója 2015. december 18-án lesz.



Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése