TRAILER: Élőszereplős Bambi a Disneytől


A Disney egyre több klasszikus meséből csinál élőszereplős feldolgozást. Nem rég mutatták be a mozik a Hamupipőkét, előtte pedig a Csipkerózsikát láthattuk Demóna szemszögéből, és dolgoznak már a Szépség és a Szörnyetegen, a Dzsungel könyvén és a Dumbón is. Ám van egy klasszikus mese, melynek élőszereplős feldolgozása nem merült még fel, egészen eddig.

A történet szerint, Bambi és barátai összefognak, hogy felvegyék a harcot a helyi vadászokkal szemben, akik elvették Bambitól az anyukáját.

Ti gondolkoztatok már milyen lenne a Dambi élő szereplőkkel? Na és arról, hogy milyen lenne "The Rock" Bambi szerepében? Mondunk jobbat, Vin Diesel mint Toppancs, Tyrese Gibson mint Virág, és Michelle Rodriguez mint Patácska? És mindez egy Halálos iramban stílusban. Nevetségesnek vagy hihetetlenül szarnak hangzik? Pedig nem az!

Na jó, talán egy kicsit. Jó hír, hogy a Disney nem tervez semmiféle hasonló feldolgozást, mindez a Saturday Night Live csapatának fejéből pattant ki, amihez el is készítették a tökéletes trailert Dwayne Johnsonnal (The Rock).


A rossz hír pedig az, hogy sajnos ők sem fogják megcsinálni a filmet, pedig egy ilyen trailer után simán befizetnénk rá. Talán valaki más, majd egyszer... reménykedjünk. 
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése