Jeaniene Frost végre rászánta magát Ian könyvére



A Cat és Bones sorozat írónőjét végre megszállta az ihlet, és bár sokat kell várniuk a rajongóknak, de most már biztos, hogy a közönség kedvenc, Ian is kap könyvet.

Ahogy 2008 óta minden évben, most is megrendezték a DABWAHA könyves versenyt, ahol 64 könyv száll ringbe a szavazók kegyeiért és a bajnoki címért. A legtöbb író ilyenkor kisebb-nagyobb ajándékokat ajánl fel a szavazóknak, ha könyve továbbjut vagy nyer. Frost ajánlata az volt, hogy ha sikerül továbbjutnia a második fordulón, megírja Ian könyvét. Azonban ez sajnos nem sikerült, de aggodalomra semmi ok, így is megkapjuk a könyvet.

A Night Prince trilógia befejeztével a következő vámpíros könyv Iané lesz. Frost biztosított mindenkit, hogy azért ajánlotta fel ezt, mert végre Ian megért a saját könyvére, és már meg is van a sztorija. Erre azonban még sokat kell várnunk, előbb beszeretné fejezni a Night Prince sorozatot (még 1 könyv) és a Broken Destiny (még 2 könyv) trilógiát is. Ez persze nem jelenti azt, hogy addig nem látjuk Iant, sőt, az utolsó Night Prince könyvben felfog tűnni, és egyet kell értenünk az írónővel abban, hogy Ian és Vlad interakciói rendkívül szórakoztatóak lesznek. 

Frost azt azonban nem árulja még el, hogy ki lesz pontosan Ian kedvese, de annyit elárult, hogy már találkozhattunk vele a Cat & Bones könyvekben. 


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése