Maximum Ride képregény a MarveltőlTavaly egy websorozatról kaptunk hírt, most pedig arról, hogy elkészült James Patterson ‘Maximum Ride’ könyvének képregény adaptációja, mégpedig a Marvelnél. Összesen öt részes képregénysorozat készül az első könyv alapján. A sorozat és a képregény rajongók április 8-án vehetik kezükbe az első részt, melynek címe Max Ride: First Light.

Egy promó keretében kaptunk is egy videót, ahol a Patterson és a képregény készítői beszélnek egy kicsit a történetről, illetve a könyv és a képregény közti különbségekről. Emellett néhány képet is láthattunk a képregényből.


Figyelmeztetnünk kell azonban a keményvonalas rajongókat, hogy rengeteg változáson ment keresztül a történet. Például a szereplők egy kicsit idősebbek lettek, sokkal kisebb, organikus metál szárnyuk van (a hatalmas madár szárny helyett), és Maxnek vörös lett a haja (a szőke helyett).

Író (képregény):  MARGUERITE BENNETT
Illusztrálta: ALEX SANCHEZ
Borító design: STEPHANIE HANS


A történetnek egyébként már egy 8 részes, folyamatosan bővülő manga változata is van.
A könyvsorozatot itthon a Könyvmolyképző Kiadó adja ki, mely jelenleg a 3. résznél tart.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése