SDCC16 - Íme az első Justice League előzetes



FOR THE LOVE OF AQUAMAN! Hát erre szerintem ne sokan számítottak. Mármint arra, hogy az idei Comic-Conon a Wonder Woman után majdnem három percnyi anyagot láthatunk a 2017 végén érkező Igazság Ligája filmből is. Arra meg pláne, hogy ezt azokkal is megosztják, akik nem jutottak ki a Conra. Szeretünk Warner tesók!

Az alábbi előzetesből is látszik, hogy tényleg viccesebbre vették a figurát, mint a BvS-nél, bár minket az sem zavart volna, ha ugyanolyan sötét marad. A humort Wonder Woman, Batman és többnyire Ezra Miller Flashje hozza, míg a sötétebb, brutális részeket Drogo...izé... Momoa Aquamanjétől kapjuk (és nem érdekel ki mit mond, ő a legjobb), aztán ott van Cyborg is egy szuper CGI felszerelésben, de nem sok vizet zavar.

Superman nem tűnik fel (spoiler), de tekintve, hogy ez durván 1-2 hónapnyi anyag, és egyelőre nincs is több kész, nem meglepő.


Bevallom őszintén nekem ez a Flash nem annyira jön be, megpróbálok elvonatkoztatni Gustin változatától és remélem mire kijön a film azért legalább egy minimális szinten megbarátkozok vele is. Rajta kívül viszont minden eszméletlenül jónak tűnik, szóval most újult erővel rajonghatok minden kis információ morzsáért az elkövetkezendő hónapokban. Utállak Warner tesók!
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése