Nyerj egy dedikált Bolondok hercegét!


 A Széthullott birodalom-trilógia sikerszerzőjét, Mark Lawrence-t remélem nem kell bemutatnom senkinek.  Mark újabb sorozatának, A vörös királynő háborúja trilógia első része, a Bolondok hercege tavaly jelent meg hazánkban. Bár egy spin-off sorozatról van szó, teljes mértékben élvezhető azok számára is, akik még nem olvastak semmit az írótól. Mi pedig itt és most megadjuk mindenkinek a lehetőséget, hogy belevesse magát Mark Lawrence fantasztikus világába.

Azért gyűltünk ma itt össze, hogy egy szerencsés olvasó, a szerző felajánlásából hazavihessen egy példányt a Bolondok hercegéből! De ez még nem minden. Mark van olyan jó fej, hogy kérésre dedikálja is! 




Bolondok hercege (A vörös királynő háborúja trilógia 1. kötet)


Mark Lawrence egy újabb trilógia erejéig visszatér a Széthullott Birodalomba, hogy ezúttal egy kevésbé ambiciózus hercegről regéljen…

A vörös királynő öreg már, de a Széthullott Birodalom királyai így is mindenki másnál jobban tartanak tőle. Legfélelmetesebb fegyvere a titokzatos Néma Nővér, akit senki sem láthat, de a nevét rettegve emlegetik. A királynő unokája, a gyáva és részeges nőcsábász, emellett szenvedélyes szerencsejátékos Jalan Kendeth herceg mindössze tizedik az öröklési sorrendben, ám tökéletesen elégedett jelentéktelen szerepével. 


A Néma Nővér által állított halálcsapdából megmenekülve sorsa összefonódik Snorri ver Snagasonéval, az ádáz viking harcoséval. Hogy megtörjék a kettejüket egymáshoz béklyózó varázst, útnak indulnak a Széthullott Birodalmon át a jeges észak felé. A Holt Király bérencei elől menekülve számtalan veszéllyel, készséges nőkkel, Skilfarral, a jégboszorkával, sőt, még egy Jorg Ancrath nevű jöttment herceggel és bandájával is találkoznak.

Ám Jalan csak egyetlen dologra vágyik: szabadulni Snorritól, mielőtt a viking óriás küldetése sikerrel jár, és végre farkasszemet nézhet ellenségeivel a Fekete Erődben, a Metsző Jég peremén.

 
Hogy részt vegyetek a sorsolásban, nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni az alábbi rafflecopterben található 5 kérdésre.

Figyelem! A nyertesnek kiértesítést követően 48 órája van válaszolni az emailre, azután újabb nyertest sorsolunk. A nyereményt maga Lawrence küldi el a nyertesnek. 



a Rafflecopter giveaway
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése