Ennél a nagy studiónál landolt az Arkánum krónikák tv sorozat


Júliusban Kresley Cole hírlevelében arról tájékoztatta rajongóit, hogy a népszerű Young Adult disztópikus fantasy sorozatának, az Arkánum krónikák tv-s jogai elkeltek, ráadásul egy nagy stúdió csapott le rá.

Végre kiderült, hogy szoros küzdelem után végül a Warner Bros.TV-nél kötött ki a sorozat. Adam Shankman és Jennifer Gibgot filmstúdiója, az Offspring Entertainment vezetheti a gyártást, akik leginkább a Step up filmekről híresek.

Az első könyvet, a Méreghercegnőt Seamus Kevin Fahey (Battlestar Galactica, The Following, Spartacus) adaptálja majd.


 22 Arkánum kártya. 22 kiválasztott. Az Arkánum Krónikák középpontjában a Tarot pakli ütő kártyái állnak, a Nagy Arkánum. Képzeld el, ha a Halál, a Szeretők, a Bolond, az Ördög, stb valójában különleges képességekkel megáldott tinédzserek lennének. Ahhoz, hogy legyőzzék a többi "kezet", meg kell tanulniuk szövetségeket kötni. Ám óvatosnak kell lenniük, hiszen sosem egyértelmű ki melyik oldalon áll.

A mostani YA dömping mellett nem kellene meglepődnünk, de azért kicsit mégis váratlanul ért minket, hogy nem a felnőtt paranormális sorozat, a Halhatatlanok alkonyat után jogai keltek el előbb, hiszen az Arkánum krónikák egészen a 3. részig mondhatni küzdött az életben maradásért a másik sorozat eladásaihoz képest. Persze ahhoz inkább egy HBO típusú stúdió dukálna, reméljük az sincs messze, addig pedig szép lassan megisszuk a behűtött pezsgőnket és várjuk, hogy Evie és csapata kalandjait végre a képrenyőn is láthassuk, remélhetőleg egy jó szereplőgárdával.


A sorozat minimum 5 részes lesz. A sorozat negyedik része (egyelőre cím nélküli) tavasszal fog megjelenni angolul. Bár ez nem jelenti azt, hogy nincs esély arra, hogy mégis több rész legyen. Az első rész lassan 1 éve kapható már nálunk Méreghercegnő címmel, hamarosan pedig a másodikat (Endless Knight – Végtelen lovag) is a kezünkben tarthatjuk.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése