Borító mánia ~ Jeaniene Frost: The Beautiful Ashes (Broken Destiny #1)


A Mass Market kiadással szeptember 29-én új borítót kap Jeaniene Frost legújabb sorozatának kezdőkötete, a The Beautiful Ashes.

Mivel sokan kifogásolták, és én is megemlítettem az értékelésemben, hogy a régi borító nem igazán illett a történethez, illetve egy YA könyv érzését keltette, miközben ez a sorozat New Adult Urban Fantasy, és ez látszott az eladásokon is, ezért Jeaniene kiadója úgy döntött, hogy jobban járnak, ha designt cserélnek.

Az új borító klasszisokkal jobb, mint a régi, bár ez sem valami extra. A történetből nem sokat látni belőle, a szokásos hősnő badass ruhában a félmeztelen, elrettentő tekintetű hős karjaiban pózol. Tipikus UF borító. Viszont hatalmas előrelépés az előzőhöz képest, így nem panaszkodunk.

Jeaniene elárulta, hogy a következő két rész borítóján is majd ezt a modellpárost csodálhatjuk majd.


 Sometimes, falling in love really is the end of the world… 
 
Ivy has always seen things that she cannot explain. Strange things. Otherworldly things. But when her sister goes missing, Ivy discovers the truth is far worse—her hallucinations are real, and her sister is imprisoned in a realm beyond Ivy’s reach. The one person who can help her is the dangerously attractive rebel who’s bound by an ancient legacy to betray her.

The fate Adrian has fought to escape is here – but he never expected the burning need he feels for Ivy. With destiny on one side and desire on the other, Adrian must help Ivy search for the powerful relic that can save her sister. Yet he knows what Ivy doesn’t: the truth about her own destiny, and a war that could destroy the world. Sooner or later, it will be Ivy on one side, Adrian on the other, and nothing but ashes in between…

A Mass Market verziót az őj borítóval szeptember 29-től kereshetitek a külföldi könyvesboltokban.


A The Sweetest Burn, a sorozat második része viszont sajnos jövőre csúszik az idei megjelenés helyett. A folytatást pontosan 2016 március 36-án vehetjük kezünkbe. Az első résszel szemben, amiből a Trade verzió (nagyobb, drágább) jött ki előbb, a The Sweetest Burn először Mass Market verzióban fog megjelenni.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése