SDCC 2015 - Robbant a Deadpool panel, lement az első trailer


Az idei San-Diego-i Comic-Conon nem csak a veteránnak számító franchise-ok vitték a pálmát. Ott van például Ryan Reynolds és Tim Miller Deadpool filmje, ami elég nehézkesen jött létre, szerencsére azonban úgy néz ki, minden belevetett hit, pénz és idő megérte. Ez az a Deadpool, akire a rajongók vártak évek óta.

A film kellően vulgáris, tele káromkodással és rengeteg erőszakkal. Vagyis pont olyan, amilyennek szeretjük. Reynolds megígérte, hogy az X-men Deadpooljához kicsit sem hasonlít, és nem hogy nincs összevarrva a szája, de be sem fogja azt.


Egy másik mutáns, Piotr Rasputin a.k.a. Kolosszus is feltűnik, akit Andre Tricoteux játszik. A trailerben ugyan nem beszélt, de akkorát bevág Deadpoolnak, hogy az egy autónak repül.

Azt is megtudhatjuk az előzetesből, hogy Ellie Phimister (Negaszonikus Tini Torpedó), akit Brianna Hildebrand alakít, Kolosszus szárnyai alatt tanulja a szuperhősködés alapjait. Deadpoolnak pedig különösen tetszik a lány neve.



A trailer alatt futó zenék, például a Salt-N-Peppa - Shoop, remekül passzoltak a brutális akciójelenetekhez és Deadpool karakteréhez, egy kis hip-hop érzést kölcsönözve a trailernek. A nézők is hamar rákaptak a ritmusra, és hangos kántálással jelezték, hogy repetát akarnak a vetítésből. Amit persze meg is kaptak, erről néhány rajongó a telefonjával készített is egy videót.




Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése