Kresley Cole: Arkánum krónikák film és könyvhírek


Kresley Cole mai hírlevelében osztotta meg a fantasztikus hírt, miszerint VÉGRE elkeltek az Arkánum krónikák filmes jogai. Ennél is jobb hír, hogy egy nagy studió vette meg, bár még nem árulhatja el melyik. Tűkön ülve várunk mindenfajta információ morzsát ettől a perctől kezdve.


A másik fontos hír, hogy a sorozat minimum 5 részes lesz. A sorozat negyedik része (egyelőre cím nélküli) tavasszal fog megjelenni angolul. Bár ez nem jelenti azt, hogy nincs esély arra, hogy mégis több rész legyen, de mi már ennek a hírnek is örülünk, hiszen eddig nem volt egy minimum fix sem, sőt előkerült az a teória is, hogy talán kaszát kap a sorozat, mert nem hozza a várt eladást. Ez  viszont úgy néz ki, hogy szerencsére megváltozott, így most már biztos, hogy még legalább 2 rész erejéig követhetjük Evie, Aric, Jack és csapatuk kalandjait. 


A sorozat első része, a Poison Princess: Méreghercegnő tavaly decemberben érkezett a magyar rajongókhoz a Könyvmolyképző kiadó közreműködésével. A második rész, az Endless Knight idén ősszel várható, ha az istenek is úgy akarják.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése