A DC Comics Luciferje zöld utat kapott a Foxnál“Lucifer”-t (alsó képen) a Warner Bros. TV, DC Comics és Jerry Bruckheimer Television hozza el nekünk, Tom Ellis főszereplésével, mint címkarakter. 

A történet szerint Lucifer (Tom Ellis) boldogtalan és unja már státuszát, mint a Pokol királya, ezért elhagyja trónját és királyságát és Los Angelesbe megy, ahol hobbiból segít a Los Angeles-i rendőrségnek megbüntetni a gonosztevőket. Ellis mellett Lauren German (“Chicago Fire”) is szerepet kapott mint Chloe Dancer, egy LAPD gyilkossági nyomozó, aki irtózik Lucifertől, de ugyanakkor lényűgözönék is találja lényt; Lesley-Ann Brandt (“Spartacus”) pedig Lucifer’legjobb barátját, Maze-t játssza, egy veszélyes démont, aki egy emberi nő alakját veszi fel; Nicholas Gonzalez (“Sleepy Hollow”) játssza majd Dan-t, szintén egy LAPD gyilkossági nyomozót, aki egyáltalán nem bízik Luciferben; D.B. Woodside Amenadiel bőrébe bújik, egy angyal, akit azért küldtek Los Angelesbe, hogy meggyőzze Lucifert térjen vissza a pokolba; és végül Rachael Harris fogja játszani Lindát, Lucifer terapeutáját.

A sorozat a DC Entertainment Vertigo által kiadott képregényén alapszik, Bruckheimer mellett Tom Kapinos (író) lesz az exec producer. Jonathan Littman, Ildy Modrovich és Len Wiseman fogják rendezni. 


Lucifer karaktere először a Vertigo Comics által kiadott, Neil Gaiman írta The Sandman-ben tűnt fel a közönség kedvenc “Season of Mists” c. történetszál részeként, ahol elhagyja trónját és státuszát, mint a pokol királya. Saját sorozatát Mike Carey írta és 75 részből áll. 

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a “Lucifer” egy remek család tagja lett, hiszen ő már a második DC sorozat, amit most rendeltek be — A CW-él landolt a  Flash és az Arrow spinoffja, a “DC’s Legends of Tomorrow”. Ezen kívül a Flash,az Arrow és a Gotham is visszatér a 2015/2016-os szezonra, és bár az NBC kaszálta a Constantine-t, a készítők új otthont keresnek neki.

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése