Rekord látogatószám az Animekarácsonyon!


Decemberben ismét megtartották az év utolsó animés, sci-fi, gamer buliját, az Animekarácsonyt. A rendezvény sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a teltház, összesen közel 6500 látogatóval. Az Animekarácsony kinőtte a korábbi évekre jellemző, vásár jellegét, a MondoCon-okról ismert programok teljes arzenálját felvonultatták, a minőségi szórakozás érdekében.



A rendezvény egyik csúcspontja, az immáron hagyományosnak mondható, Kocka Kerekasztal beszélgetés volt, amelynek ezúttal a Hollywood Hírügynökség fenegyereke, Szirmai Gergely volt a sztárvendége.


Ezúttal sem maradhatott el a látványos cosplay (jelmez) verseny, a kilátogatók közül több, mint ezren viseltek valamilyen különleges ruhát, vagy kiegészítőt. A legjobbak a zsűri előtt, a nagyszínpadon, is megmutatták a fantasztikus ruhakölteményeiket.


Idén az Animekarácsony is csatlakozott a Cipősdoboz akcióhoz, a rendezvényen lehetőség volt ajándékcsomagokat leadni, amiket utána a Baptista Szeretetszolgálat juttatott el a megfelelő helyre.


Aki lemaradt volna, ne csüggedjen, idén áprilisban jön a két napos Tavaszi MondoCon!

További részletek: www.mondocon.hu


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése