Premier dátumot kapott: 'Gambit' 'Assassin's Creed' és a következő 'Majmok bolygója'


A 20th Century Fox is végre beindult és lefoglalt magának jó pár dátumot a következő három évre, például Channing Tatum Gambitjének, a következő Majmok bolygójának és a Fantasztikus Négyes folytatásának is. Igen, tudjuk, hogy mindenkit az Assassin's Creed érdekel, de kezdjük az elején.



A Gambit 2016 október 7-i premiert kapott, ezzel ő lesz a harmadik X-men film az évben az X-Men: Apocalypse (2016.05.27.) és Ryan Reynolds Deadpoolja (2016. Február) után. A dátumot a címszereplő X-man-t játszó Tatum súgta meg nekünk a twitteren. Bár személyszerint még mindig dühös vagyok, amiért nem hagyták kedvencemet, Taylort kibontakozni, azért kicsit megnyugtat, hogy Tatum - elmondása szerint - abszolút komolyan veszi, és mindent belead, hogy tökéletes Gambit legyen. Hajrá!


Még ki sem jött az első rész, de már van időpontunk a Fantasztikus Négyes rebootjának folytatásához. Az első rész idén nyáron mutatkozik be, a folytatása pedig 2017. június 2-ra került. Kövezzetek meg érte, de nekem tetszett a régi, bár azt hozzá kell tennem, hogy mégcsak nem is halottam a marvel csapatról a film előtt, úgyhogy nagy csalódás nem ért. Én szerettem a régi szereplőgárdát, az újat viszont nem tudom hová tenni, kezdve Miles Teller-rel, mint Mr. Fantastic. Elképesztően ostoba választás. Jamie Bell-t szeretjük, de mint a Lény? Meh. Ezután minden reményemet Dr. Doomba fektettem. Aztán jött a hír, hogy négy fiatal színész verseng a szerepért, név szerint Sam Riley, Eddie Redmayne, Toby Kebbell és Domhnall Gleeson, ééééés minden reményem elveszett. Végül Toby Kebbell kapta meg a szerepet, mondhatni a legkisebbik rossz. Érdekes módon Michael B. Jordan emberi fáklyája kevésbé zavar, mint a fentebb említett szentháromság. No mindegy, tartja a mondás, hogy borító alapján könyvet ne ítéljünk, ezért látszatra borzalmas casting ide vagy oda, adunk neki egy esélyt, bár azért valószínűleg nem mi leszünk az elsők a moziban. 


A következő Majmok bolygóját majdnem egy teljes évvel eltolták a 2016-os posztjáról, így 2017. július 14-én mutatkozik majd be. Ehhez sokat nem tudok hozzászólni, még az első kettőt sem láttam, mert az eredeti filmekkel sem volt túl fényes a kapcsolatom, bár igyekszem leküzdeni a fóbiámat, és engedni a Hip Hop Boyz befolyásának és adni egy új esélyt a sztorinak. 


És a lényeg, amire mindenki várt, beleértve mi is: Michael Fassbender Assassin’s Creed-je. Nem sok mindent hallottunk róla ahogy teltek az évek, és most is alig tudunk valamit. Akár 'A Jojó' is lehetne az alcíme, annyit tologatták már a megjelenését. Az első hír 2011-ben kapott szárnyra, amikor először bejelentették, hogy készül, de a lényeg, például Michael Fassbender csatlakozása, 2012-ben történt. Azóta nem sok érdekességet hallottunk felőle. Annak idején 2013-ra tervezték a megjelenést, amikor sírtunk az örömtől, aztán kitalálták, hogy újra kell írni a forgatókönyvet, ezért a film 2015 nyarára tolódott. Ekkor már nem az öröm könnyei folytak az arcunkon. Aztán a Fox a maradék türelmünket is lenyomta a torkunkon, és jött a hír, hogy a helyét a Fantasztikus Négyes veszi át (aminek eredeti helyére a Paper Towns került) és az AC valószínűleg 2016-ra tolódik. Ezután már kezdtünk komolyan kételkedni abban, hogy egyáltalán lesz belőle valami, de tegnap a Fox hozta a fél-örömhírt, hogy biza az AC lesz a jövő évi karácsonyi ajándékuk, egy 2016. december 21-i premierrel. Hát, hisszük ha látjuk, de már megtanultuk, hogy az AC esetében semmi sem igaz, és minden megengedett.

Ezeken kívül a Fox listája tartalmazta még Hugh Jackman musicaljét is, a The Greatest Showman on Earth-öt, a Mike & Dave Need Wedding Dates-et, és The Mountain Between Us-t is. Showman  jövő karácsonykor debütál, 2016 december 25-én; a Dates a Majmok bolygója eredeti helyére került, azaz 2016. július 29-re; Mountain, Charlie Hunnam-mel karöltve, 2017. február 10-én érkezik a mozikba.


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése