Januári akciók és játék ajánlók PS4 és Xbox One konzolokra



Gondoltam megemlítek pár nagyszerű ajánlatot azoknak akik lefoglalnák magukat pár játékkal ebben a hidegben.

PLAYSTATION 4


1. Driveclub PlayStation Plus Edition Full Game Upgrade ~ 7.690 Ft (Csak PS Plus előfizetőknek)

Senkit ne tévesszen meg a cím, eredetileg ez egy olyan csomag lenne amivel az ingyenes ps plus előfizetők számára elérhető verziót lehet teljes verzióra alakítani. Mivel ez a verzió sosem jelent meg, ezzel megkapjuk a teljes játékot minden alap tartalmával együtt. Aki nem tudná miről van szó: ez egy arcade jellegű autóverseny játék, ami támogat pár Thrustmaster kormányt és a grafikája valami hihetetlen. Erre rátesz egy lapáttal a nemrég megjelent időjárás patch, ahol még az esőcseppek is végig gördülnek az autó karosszériáján.


2. Metal Gear Solid V:  Ground Zeroes ~ PS PLUS 2.781 Ft | NORMÁL 3.090 Ft

Aki nem ismeri ezt a sorozatot az szégyellje magát! Ugyan ez a rész nem tekinthető teljes játéknak csak egy nagyobb demónak., mégis ennyi pénzért jó pár óra szórakozást nyújthat. Figyelem, ez lopakodós játék, nem célszerű lövöldözve berontani az ellenséges bázisra, legalábbis nem közepes vagy nehéz fokozaton.



3. Tomb Raider Definitive Edition ~ 5.990 Ft

Az újra alkotott Lara Croft kalandja zseniálisra sikeredett és ez a kiadás annyi grafikai finomságot tartalmaz az eredeti verzióhoz képest, hogy ez az ajánlott kötelező darab. Sok sikert a túléléshez,


4. Outlast & Outlast: Whistleblower ~ 2.241 Ft + 1.090 Ft

Egy jól eltalált túlélő horror, már annak, aki szereti az ilyeneket. Akinek nem jók az idegei és félti a controllere épségét az hanyagolja a témát.


5. The Wolf Among Us ~ PS PLUS 4.131 Ft | NORMÁL 4.590 Ft

A Telltale cég hihetetlen módon tudja megragadni az emer figyelmét a játékaival pedig nem egy akció játékról beszélünk, ahol állandóan lövöldözni kell vagy kardozni. Ebben a történet a lényeg. Mondjuk a Telltale így nézve beszélő cégnév.



6. Sleeping Dogs Definitive Edition ~ 7.490 Ft

A király az open world kategóriában még mindig a GTA 5, de ez a játék ennek ellenére egy kiváló alkotás. Hong Kong utcáin kell szerencsét próbálnunk és életben maradnunk a bandák, a rendőrség és a különböző állami hivatalok szövevényes világában, ahol valaki mindig a mi fejünkre pályázik.


7. Shadow Warrior ~ PS PLUS 5.391 Ft | NORMÁL 5.990 Ft

Remek újraindítása a klasszikus játéknak. A videók ellenére hihetetlen mélységek vannak a játékban, amire első ránézésre nem is számítanánk.


8. Another World 20th Anniversary Edition ~ 890 Ft

Erről a játékról nem tudok sokat csak azt, hogy a maga idejében korszakalkotónak számított és sokak szerint ma is megállja a helyét. Aki gondolja tegyen egy próbát, hisz ennyi pénzért ma már rágót sem kapsz.


XBOX ONE



1. Terraria ~ 3.790 Ft

Nem vagyok oda a Minecraft jellegű sandbox játékokért, de aki igen, annak ez kötelező darab. Főleg ennyi pénzért. Ne ijesszen meg senkit a retrós, pixeles grafika - a tartalom mindenért kárpótol.


2. Never Alone ~ 2.990 Ft

Sajnos erről a játékról sem tudok sokat és a média ítélete is elég felemás, mindenesetre nagyon tetszik a vizuális megvalósítás. Mondhatni művészeti értéket képvisel.


3. Game of Thrones - Episode 1 ~ 990 Ft

A Telltale és GoT rajongóknak kötelező darab.



4. Tomb Raider Definitive Edition ~ 7.990 Ft

Ugyan az, mint a PS4 verzió csak itt az FPS korlátozva lett 30-ra, míg PS4-en azért többnyire 60-on ketyeg.

5. Minecraft ~ 4.990 Ft

A közismert sandbox játék, ahol kiélheted gyerekkori legómániád.



6. Battlefield 4 ~ 7.990 Ft

Itt az idő egy kis háborúra, nincs is erre jobb játék mint a BF4. Igaz ez a verzió nem tartalmazza a kiegészítőket, de azért jó szórakozást igér.


7. Titanfall ~ 7.990 Ft

A második legjobb: háborúsdit játszani barátokkal. Sőt, ha valaki nagy Mechwarrior rajongó, az jól fogja magát érezni egy Titánban.






Share on Google Plus

About SouL

Lassan 30 éves geek programozó és játék őrült.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése