Zöld utat kapott a Dominion második évada


A Dominion a Syfy angyalos dísztópia újonc tv sorozata, mely a 2010-es Légió c. film alapján készült, Christopher Egan (Alex Lannen) főszereplésével idén debütált.

Az első évad augusztus 7-én ért véget egy dupla epizóddal, és persze függővéggel. A rajongók azóta is várták a hírt, hogy vajon mi lesz a sorozat sorsa. Ha optimisták akarunk lenni, mondhatjuk, hogy Fifty-Fifty esélye volt annak, hogy lesz folytatás. Nem azért, mert olyan rossz lenne (mi szeretjük), de nem is egy sikerbomba. Aki ismeri a Syfy csatornát az tudja, hogy kb. milyen szintet várhat.

Hál'isten egy órája bejelentették a hivatalos Facebook oldalukon, hogy lesz folytatás. A rossz hír, hogy csak jövőre kezdik forgatni, szóval valószínűleg jövő nyáron tér majd vissza a képernyőkre.

Post by Dominion - TV series.

Jó munkához idő kell, mondja a mondás, mi meg már annak is örülhetünk, hogy legalább lesz folytatás, ha egy évet is kell rá várni.


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése