Fogatlan egy évvel később száll le közénk újra


Rossz hír a Fogatlan rajongóknak! Az Így neveld a sárkányodat harmadik részét egy évvel elcsúsztatták a jobb bevételek érdekében.

Eredetileg 2016. június 17-én találkozhattunk volna újra  Hablattyal, Fogatlannal, és gyagyás, ám imádni való bandájával, de a DreamWorks áttette 2017. június 9-re.

Ha maradt volna az eredeti dátum, Fogatlanéknak Shane Black és Russell Crowe "The Nice Guy"-a mellett, a rég várt Némó folytatásával, a "Finding Dory"-val is harcolniuk kellett volna a nézőkért. Az új dátum viszont egyelőre csak az övüké, ám ez még változhat. Szintén 2017-ben (május 26) jön a LEGO film folytatása és Fogatlanékat követő héten pedig a Pixar mutat be egy még ismeretlen projektet.

A kérdés az, hogy vajon igényel-e ekkora csúszást, és van-e mitől félnie kedvenc sárkánysztorinknak. Bár tény, hogy csúfosan nyitott Amerikában, időközben azonban jól megszedte magát világszerte, ugyanis a legtöbb bevételt szerző animációs film volt az évben lekörözve a LEGO-t és a Rio 2-t is.


Viszont, ha követi az előző részek példáját, az biztos, hogy megéri majd ennyit várni rá! Addig is, aki még nem látta és nem érdekli mennyit kell várnia a folytatásra nézze meg a második részt, mert iszonyat jó lett!
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése