'The Darkest Minds' mozifilm a Foxtól



Egy újabb ifjúsági (YA) könyvsorozatból készül mozifilm. Ezúttal Alexandra Bracken The Darkest Minds (Sötét elmék) sorozata kelt el. A sorozat első része nemsokára itthon is megjelenik a Maxim kiadónál, amit egy blogturné keretében be is mutatunk majd. 

A filmes jogokat a Fox happolta el, és apait anyait belead majd a projektbe. Chad Hodge adaptálja majd, és Shawn Levy lesz a producer.


A történet szerint Amerikában egy járvány ütötte fel a fejét, ami kiirtotta a gyermekek többségét. A túlélők közül néhányan bizonyos képességeket fejlesztettek ki, amitől veszélyessé váltak a társadalom többi tagjára nézve, ezért internáló táborokba zárták őket, hogy megvédjék a társadalom maradékát.

A 16 éves Ruby, hála telepatikus képességének szintén egy ilyen táborban köt ki, ám sikerül megszöknie. Később egy csoportba botlik, melynek tagjai szintén hasonlóan különleges képességekkel rendelkeznek. Velük együtt menekül a kormány elől, hogy megtalálják az egyetlen menedéket a fajtájuk számára. Ruby ekkor még nem is sejti, hogy a biztonság helyett egy kitörni készülő háború közepébe csöppen.






Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése