Vámpírakadémia film: Indul a kampány a folytatásért, segítsünk Adriannak!


UPDATE: A kampány elindult! Itt lehet segíteni.

Annak ellenére, hogy a Vámpírakadémia (Vampire Academy) film hatalmas bukás volt, mind a bevételt, mind pedig a kritikákat illetően, a rajongókat mégsem hagyta el a remény (várjunk csak... ez egy másik film...). Kitartásuknak hála, van esély, hogy láthatjuk Adriant nagy képernyőn is. Ám ehhez a rajongók segítségét kérik. 

A film hivatalos facebook oldalán hónapokig húzták az agyunkat a lehetséges Dermesztő ölelés (Frostbite) filmmel, mire múlt hónapban végre elárulták, hogy a gyártáshoz szükséges pénz nagy részét sikerült előteremteniük. Azonban, ahogy a Veronica Mars esetében is, a készítőknek a rajongók pénzére is szükségük van. 

A Vámpírakadémia producerei egy egy hónapos IndieGoGo (Kickstarter-hez hasonló) kampányt indítanak szerdán (Augusztus 6.), remélve, hogy sikerül 1.12 millió eurót összegyűjteniük. Amennyiben sikerrel járnak 2015 elején elkezdődik a Frostbite forgatása, ami a tervek szerint év végén kerülne a mozikba. 


Deepak Nayar producer az MTV-nek elmondta, hogy a támogatóik CSAK azzal a feltétellel mentek bele a folytatásba, ha a készítők bebizonyítják, hogy a rajongók mellettük állnak. Mike Preger azt is elárulta, hogy szívükön viselik a rajongók visszajelzéseit, és akaratuk számukra parancs, ezért a második résznek új forgatókönyvírót kerestek, a szerepet Piers Ashworth kapta meg. Végszava, hogy pontosan azt akarja adni, amit várunk, igen ígéretes.

Bár a producerek szeretnék az eredeti szereplőgárdát (Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, stb.) visszahozni, egyelőre nem lehet tudni, hogy visszatérnek-e. 

Az adománygyűjtő kampányba a világ minden tájáról részt vehetnek a rajongók. Bővebb információt majd az IndieGoGo weblapján kapunk, augusztus 6-án, amikor hivatalosan is elkezdődik a verseny az idővel Adrianért.

A film megvalósításán kívül még miért érdemes támogatni a Frostbite IndieGoGo kampányt? Hát ezekért:

$10 (2,352.86 Ft) — Zöldfülű Csomag
VA tudakozó a Frostbite forgatása közben, mely tartalmazza a korai casting híreket és napi beszámolókat a forgatásról. És, mint Rose, mi is utálunk a szabályok szerint játszani, szóval ne lepődj meg, ha néhány korai kulisszák mögött képet vagy különleges személyre üzenetet kapsz a szereplőgárdától.

$35 (Ft 8,235.02) — Királyi Csomag
Élj úgy, mint egy nemes és legyél az elsők közt, akik megnézhetik a Frostbite-ot (digitális letöltéssel), miközben olvashatod a saját PDF példányodat a forgatókönyvből ÉS lenyűgözheted a barátaidat az összes fentebb említett exkluzív hírrel.

$50 (Ft 11,764.31) — Iskola büszkesége Csomag
Mutasd meg mindenkinek, hogy te is büszke vagy az iskoládra. Szerezz egy exkluzív Szt.Vlagyimir polót, egy digitális letöltést a filmhez, a forgatókönyv PDF másolatát ÉS exkluzív híreket.

$150 (Ft 35,292.93) (limitált elérhetőség) — Mora Csomag
Mekkora rajongó vagy? Cselekedj most, hogy tiéd legyen egy a 250 limitált kiadású különleges, bekötött DEDIKÁLT forgatókönyvből, és még 6 nyomtatott fotó a filmből. Megkoronázva ezt az előző három csomaggal.

$250 (Ft 58,821.55) — VIP Csomag
Mivel a film címe Frostbite (Dermesztő ölelés), kaparintsd meg a hideg téli napokra az exkluzív Szt. Vlagyimir pulcsit, amiben kényelmesen nézheted otthon a filmet. Ezen kívül megkapod még a limitált kiadású dedikált forgatókönyv és a fotók kivételével az összes fentebb említett jutalmat.

$750 (Ft 176,464.65) (limitált elérhetőség) — ‪#‎VACsalád‬ Csomag
Évek óta tagja vagy már a #VACsalád-nak? Akkor bizony megérdemled, hogy említést kapj a filmben. Ne hezitálj, ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életedben! A neved szerepelni fog a film végi stáblistán, a Külön Köszönet résznél. Plusz hazaviheted a limitált kiadású dedikált forgatókönyv és a fotók kivételével az összes fentebb említett jutalmat.

$4,500 (Ft 1,058,787.92) (limitált elérhetőség) — Szt. Vlagyimir Csomag
Megállnád a helyed a Szt. Vlagyimir tanulójaként? Bizonyítsd be és légy egy statiszta a filmben. Sétálj a campus folyosóin vagy egy sí központban, vagy bevásárlóközpontban...az biztos, hogy valahol sétálhatsz, nem fogjuk kivágni! Az utazás és szállás nem biztosított, de egy igazi forgatási élménnyel térhetsz haza. Találkozhatsz a szereplőgárdával és gyakorolhatod a színészi képességeidet. A helyszín még nem biztos, de vagy Európában vagy pedig Ausztráliában. MINDEN fentebbi jutalmat beleértve. *Vízum és munkavállalási engedély szükséges.

$5,000 (Ft 1,176,431.03) (limitált elérhetőség) — Örök Barátok Csomag
Hogy mehetnél a Szt. Vlagyimirba a legjobb barátod nélkül? Megkapod mindazt, amit a Szt. Vlagyimir Csomagért, de elhozhatod a legjobb barátodat is! Az utazás és szállás nem biztosított, de egy igazi forgatási élménnyel térhetsz haza. Találkozhatsz a szereplőgárdával és gyakorolhatod a színészi képességeidet. A helyszín még nem biztos, de vagy Európában vagy pedig Ausztráliában. MINDEN fentebbi jutalmat beleértve. *Vízum és munkavállalási engedély szükséges.

Még néhány csomag hiányzik, úgyhogy még többre számíthattok.






Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése