Assassin's Creed: Rogue - Ne dobd ki még a régi konzolod (Frissítve)



Az Ubisoft végre leleplezte a várva várt játékot. A napokban ugyanis kaptuk a hírt, hogy az AC: Unity mellett november 11-én megjelenik egy csak lastgen (Xbox360, PS3) konzolokon játszható AC játék, az Assassin's Creed Rogue, amit ha nem rontanak el egy olyan cím is lehet, amiért érdemes elővenni a porosodó masinánkat.

Hogy miért?

Nem tudom kit hogy érint a Unity, de engem nem nyűgöz le. Persze a grafika szép lesz, a mozgás sokat javult (állítólag) meg van co-op lehetőség, ami jó is lehet és rossz is. Viszont az én szívem a Black Flag stílusé : a hajóké, a végtelennek tűnő bejárható területeké és a Rouge ezt visszahozza. Ismét lehetőség lesz hajó kormány mögé pattanni és bebarangolni a területet. A grafika, ha nem is lesz jobb, azt kívánom kicsit jobban optimalizálják, mert a Black Flag lastgen konzolokon nagyvárosokba már nagyon 20FPS körül szenvedett. Ha képesek lennének stabil 30fps folyamatos futtatásra kényszeríteni az javítana sokat a játékélményen.



Mit tudunk a főhősről?

Hogy van! Na jó nem csak ennyit, hisz tudjuk a nevét is: Shay Patrick Cormac, illetve hogy egykoron maga is Orgyilkos volt, de most a Templomosok csapatát erősíti és kíméletlenül levadássza egykori testvéreit.

Valamint hogy barátunk ír és most had idézzek A Donelly klán sorozatból "The Irish have always been victims of negative stereotyping. I mean people think we're all drunks and brawlers. And sometimes that gets you so mad all you wanna do is get drunk and punch somebody." azaz "Az Írek mindig is áldozatai voltak a negatív sztereotípiáknak. Arra gondolok hogy azt tartják rólunk iszákos bunyósok vagyunk és ez néha annyira feldühít, hogy nem akarsz mást csinálni csak leinni magad és behúzni egyet valakinek.". Reméljük azért hősünk nem lesz egy részeges karatemester.



Hol játszódik?

Amerika keleti partvidékein a Keleti partvidéktől az Észek Atlanti partvidékig. Alabama-tól Quebec-ig. Lesz havas-jeges környezet, gondolom tundra szerű terület, erdős-völgyes részek. Elég színes térség, bár egy jégmezőn nem tudom min fogunk mászkálni, de maximum ha nagyon unatkozunk meglovagolunk egy jegesmedvét.



Ennyi?

Ennyi, mert sajnos a cinematic videón és azokon a kis infókon kívül, ami kiszivárgott a játékból semmit sem tudunk. Remélem kapunk hamarosan egy játékból származó videót. Addig is, aki még nem látta, íme az első trailer.



Frissítés:

Van ingame videó emberek tessék rácuppanni.



Share on Google Plus

About SouL

Lassan 30 éves geek programozó és játék őrült.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése