Könyv Trailer: Sherrilyn Kenyon - Son of No One



Sherrilyn Kenyon Sötét Vadászok sorozatának már a 23. részérére, a Son of No One-ra várnak az angolul olvasó rajongók. Már kevesebb mint egy hónap (Szeptember 2.) van a megjelenésig, és jó szokásukhoz híven felkerült a könyv előzetese is Sherri youtube csatornájára.



A kötet két főszereplője Cadegan és Jo. Josette Landry fotósként dolgozik egy helyi paranormális csoportnak, de az egyetlen paranormális dolog amiben hisz az a csoda, amitől rozsdás, oldschool ám hűséges társa még nem köhögte ki a lelkét. Ám amikor egy valódi gonoszt szabadítanak a világra, erősítésre lesz szükségük.

Itt lép be a képbe a titokzatos, gyilkos szarkazmussal megáldott Cadwgwn Maboddimun, egyszerűbben Cadegan vagy Cade, akit évszázadokkal ezelőtt kegyetlenül elárult és egy halhatatlanoknak szánt börtönbe zárt az egyetlen személy, akiben megbízott. Cade, akarata ellenére kénytelen jót cselekedni, amiért utál mindent és mindenkit a világon. Csupán szabadulni akar. Azonban az átkozottakra csak örök szenvedés vár. Ennek ellenére Josette mégis megmozgat benne valamit. Valamit, amit nem tud elfojtani, akkor sem ha a legutóbbi alkalommal, mikor így érzett egy nő iránt elvesztett mindent.

Cade tudja, hogy távol kell tartania magát a lánytól, de a kiengedett démon meg sem áll, amíg nem emészti fel Jo lelkét. Ha még egy ártatlan elvész, Cade visszakerül abbba az elképzelhetetlen börtönbe, amitől Földi pokla paradicsomnak látszik. A kérdés csak az: hogy védheti meg a lányt, ha épp közelségével sodorja a legnagyobb veszélybe?

Bővebb információ és részlet a könyvből Sherri oldalán!

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése