Syfy: 'Dominion' plakát és promo


A MENNY ELHOZZA A POKLOT A FÖLDRE

Így reklámozza a Syfy a június 19-én induló sorozatát, a 'Dominion'-t mely a 2010-es Légió c. film alapján készült Christopher Egan (Alex Lannen) főszereplésével. A történet szerint Alex (Egan) egy lázadó fiatal katona, aki hamar rájön, hogy az emberiség megmentője, miután egy kisebb angyalokból álló hadsereg háborút indít az emberiség ellen.



A plakát különlegessége egyébként, hogy nem festett, hanem valódi fotó.

"A Dominion poszterének ötlete onnan jött, hogy a show maga is valami klasszikus - angyalok - és valami modern - Vegas - keveréke," mondta James Spence, a Syfy kreatív részlegének főmenedzsmentje. "Mint például Banksy, amikor felforgatta a klasszikus festményeket. Úgy gondoltam, hogy igazán vonzó, megragadó lenne egy angyalt ábrázoló klasszikus képet felvegyíteni egy modern lövöldözős képpel (amiből egyébként sok van a sorozatban is!). Peter Lipmann fényképész segített felépíteni a képünket. Peter mestere az olyan képek készítésének, amikről azt gondolnánk, hogy festmények. Az eredmény egy olyan kép, ami első látásra olyan, mint egy reneszánsz kép - a fény, a szín és a formák mind betartják a klasszikus jeleket - de ha tovább nézi az ember rájön, hogy egyáltalán nem az." - forrás







Személy szerint én borzasztóan várom a sorozatot, a Légió - bár egyáltalán nem hibátlan - is a kedvenceim közé tartozik.



Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 megjegyzés:

  1. Juj, ezt most látom először, köszi a posztot! Nagyon felkeltette a figyelmem! *.* Tuti nézni fogom!
    ui.: Én is imádtam a Légiót ^^

    VálaszTörlés