GOTHAM: Az első előzetes a Batman előzmény sorozatához!


Pingvin, Macskanő, Rébusz, Méregcsók és Batman előtt volt... GOTHAM.

Így hirdeti az eső hivatalos trailerben a FOX az új tv-sorozatát, a Gotham-et. A hivatalos szinopszis szerint a sorozat az eredeti történet amögött, hogyan lett James Gordon rendőrkapitány Gotham városának hőse évekkel Batman érkezése előtt. A gyártás vezető az a Bruno Heller, akinek a Mentalistát és a Rómát is köszönhetjük. 

GOTHAM a nagy DC képregények legveszélyesebb gazemberei és bűnősei háttértörténetét tárja elénk, egy teljesen új fejezetet fedve fel, amit még sosem láttunk. GOTHAM egy rendőr felemelkedését követi a veszélyes, korrupt városban, mely a gonoszság határán egyensúlyozik és bemutatja a korunk egyik legnagyobb szuperhősének születését. 

A trailer végén láthatjuk a város legnagyobb hőseit és gonoszait is fiatal korukban, például Bruce Wayne-t (Batman), Selina Kyle-t (Macskanő), Oswald Chesterfield Cobblepot-ot (Pingvin), Edward Nigma-t (Rébusz) és Pamela Lillian Isley-t (Méregcsók).




Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése