Itt az új THOR: Sötét Világ trailer



Úgy néz ki a Marvel nem tudott csütörtökig várni, és már ma kiadták az új előzetest, amire hetek óta várunk. Mi nem panaszkodunk...


Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja.

A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel, és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot.

A történet alapja a Super Hero Thor képregény, mely a Journey into Mystery című Marvel füzetben jelent meg, 1962-ben. Don Payne története alapján a forgatókönyvet Christopher Yost, Christopher Markus és Stephen McFeely írták, rendezte: Alan Taylor, a producer Kevin Feige volt.

Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése