A 'The 5th Wave' forgatókönyvírót kapott


Ismét egy könyv sorozat hozza majd el az apokalipszist a mozikba. Rick Yancey lehengerlő idegen inváziójáról szóló YA könyve, a "The 5th Wave" igen erősen debütált idén tavasszal a külföldi piacon. Talán ezért is nem meglepő, hogy itthon szinte azonnal lecsapott rá a Carthaphilus kiadó, bár a megjelenés dátumáról még nem tudni semmit.

The Hollywood Reporter értesülései szerint, az Oscar jelölt (Erin Brokovich) Susannah Grant írhatja a forgatókönyvet, és Tobey Maguire produkciós cége lesz a producer.


After the 1st wave, only darkness remains. After the 2nd, only the lucky escape. And after the 3rd, only the unlucky survive. After the 4th wave, only one rule applies: trust no one.

Now, it’s the dawn of the 5th wave, and on a lonely stretch of highway, Cassie runs from Them. The beings who only look human, who roam the countryside killing anyone they see. Who have scattered Earth’s last survivors. To stay alone is to stay alive, Cassie believes, until she meets Evan Walker. Beguiling and mysterious, Evan Walker may be Cassie’s only hope for rescuing her brother—or even saving herself. But Cassie must choose: between trust and despair, between defiance and surrender, between life and death. To give up or to get up.

"Az első csapás után csupán a sötétség maradt. A második csapás után csak a szerencsések menekültek meg. A Harmadik csapást csak a szerencsétlenek élték túl. A Negyedik csapás után csak egy szabály maradt: ne bízz senkiben."

A történet a 16 éves Cassie-t követi, ő azon kevesek egyike, akik túléltek egy földönkívüli támadást. A lány teljesen egyedül indul neki a Középnyugat romjainak, abban a hitben, hogy még élve találja testvérét, akit egy állítólagos biztonságos helyre vitt egy csapat katona.

A könyv nagyon jó értékeléseket kapott a "nagy" kritikusoktól, illetve a goodreads-en is elsöprő sikere van, így bizton állíthatom, hogy érdemes lesz rá odafigyelni!



Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése