'Vampire Academy: Blood Sisters': Az első képek + interjú a készítőkkel


Romitri fanoknak ajánlott egy hideg vizes borogatás!

Merthogy úgy néz ki, hogy a VA filmért felelős stúdió, a Weinstein Company a hét küldetésének vette, hogy kicsinálja/elkényezteti a VA fandomot, ugyanis bejelentették, hogy a héten érkezik a teaser trailer, ha a fandom átmegy egy teszten.

Nem sokkal ezután előtte még 3 jelenet képpel is és egy interjúval is bombáztak minket, biztos, ami biztos.




Rose Hathaway egy dhampir, félig ember félig vámpír, és egyben a Morák - egy békés, halandó vámpír társadalom, mely titokban él a világunkban - védelmezője. Az öröksége, hogy megvédje a Morákat a vérszomyjas, halhatatlan Vámpíroktól, a Strigáktól. Ez az Ő története.



A Vampire Academy: Blood Sisters rendezője, Mark Waters egy szóval jellemezte a félig vámpír, félig ember hősnőt: "rettenthetetlen"

"Sok oldalú, és a szórakoztató, vibráló energia az, ami érdekessé teszi Rose-t." mondta a készítő a Richelle Mead 'Vampire Academy' (Vámpírkadémia) hat részes könyvsorozata alapján készülő film Zoey Deuch által játszott főhősnőjéről. 

"Imádom ezt a történetet, és Rose-t, és mindent, akárcsak egy fanatikus rajongó,"  nyilatkozta Deutch. "Alig várom, hogy az emberek láthassák, hogy milyen hűek maradtunk a könyvhöz amellett, hogy magunkból is adtunk hozzá egy kicsit."

Mark Waters elmondta, hogy a VA jó néhány módon elkülöníti magát a Twilighttól és a hasonló YA adaptációtól:

A vámpír Morák ugyan véren élnek és van mágikus képességük, de ők nem rosszak — ők egy kifinomult nemesi kultúra, akik senkit nem ölnek meg. Azonban azok,  akik úgy döntenek, hogy átállnak a sötét oldalra és gyilkolnak élőhalott, halhatatlan lényekké, azaz Strigákká válnak.

Továbbá, míg Harry Potter és egyéb YA főszereplők még zöldfülűek és arra várnak, hogy valaki elmagyarázza nekik az egész túlvilági helyzetet, amibe csöppentek, addig Rose nem egy ártatlan civil, mélyen benne van ennek a kultúrának a sűrűjében, és az agresszív személyisége nagyjából szöges ellentéte a Twilight hősnőjének, Bella Swannak. 

Deutch szerint Rose humora olyan brutális, mint a harci képességei. "Valaki, aki én vagyok (Zoey Deutch), nem akarna vele kikezdeni."

Rose valóban egy csinos lány, de tombol benne a tesztoszteron, állítja Waters. "Gonosz egy humora van, és nyíltan szexuális - ha tetszik neki egy fiú, ő utána megy. Nem olyan, mint azok a félénk, illedelmes teremtmények, amikkel a legtöbb YA regényben találkozhatsz."

És bár Rose és Lissa mindketten beleszeretnek valakibe, a Vámpírakadémia hangulatára sokkal inkább jellemző a "a barátság mindenek felett" fajta hangulat. "Inkább egymás után futnak a film végén, nem egy srác után," mondta Waters.

Mégis, Rose egy tinédzser hormonokkal, és kétség nélkül be van indulva a mentorára, Dmitrij-re, akit az Orosz színész, Danila Kozlovsky játszik. 

"Ami Zoey-t illeti,  Danila a valóságban is teljesen levette a lábáról, úgyhogy az, hogy Zoey pontosan olyan "félistenségként" kezelje, ahogyan a könyvekben is utalnak Dmitrijre, egyáltalán nem volt nehéz neki." árulta el Waters.
 
A mellékszereplők közt ott van Joely Richardson is, aki Tatiana-t, a Mora királynőt alakítja; Gabriel Byrne pedig Victor Dashkovot - olyasvalakit, aki közel áll Rose-hoz és Lissához - alakítja; a Modern Family-ből ismert Sarah Hyland játssza majd Victor lányát, Natalie-t, aki a két lány barátja; és Olga Kurylenko, mint Ellen Kirova az akadémia igazgatónője, aki összetűzésbe kerül Rose-zal, és vas ököllel szabályozza a Szent Vlagyimir akadémiát. 

Bár Watersnek nagyon nem volt kedve újra olyan filmet csinálni, "ahol hallottam a szekrényajtók csapkodását", ő és a bátyja rájöttek, hogy pumpálják fel a Vámpírakadémiát egy 'Gyilkos játékok' és 'Bajos csajok' féle pusztító komédiával.

"Adott egy nagyszerű, izgalmas, drámai felépítés, ahol a tét különösen nagy, de ez sem tartott vissza minket attól, hogy hozzáadjunk egy kis humort, ami igazán akkor jön elő, amikor a tizenévesek megpróbálnak kijönni egymással, " mondta Waters.

"Őrült módjára szurkolsz ezeknek a karaktereknek egészen a keserű végig," adta hozzá Deutch "de mégis van min nevetni az egész úton."



forrás: USA Today

Kapcsolódó bejegyzések

'Vampire Academy: Blood Sisters' - Teljes Teaser Trailer
'Vampire Academy: Blood Sisters': Promo #1
Animált posztert kapott a Vampire Academy: Blood Sisters

Értesülj te is azonnal a legújabb VA hírekről:

+  Magyar Hivatalos Richelle Mead rajongói csoport

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése