Új "Csontváros" klip

A Yahoo! Movies egy öt perces klipet osztott meg a közelgő "Mortal Instruments: City of Bones" filmből, szemléltetve, milyen ocsmány, ragacsos lényekkel kell Clary Fray-nek és barátainak szembe néznie az augusztus 22-én itthon megjelenő filmben.

A jelenet egyes részleteit a rajongók már az előzetesekben láthatták: Clary kérdőre vonja Jace-t (Jamie Campbell Bower) a túlvilági képességeit illetően, míg Jocelyn anyu (Lena Headey) otthonába olyan fickók törnek be, akik sokkal több után kutatnak, mint egy nagy képernyős TV-t vagy arany ékszerek. Ekkor Jocelyn felhívja hívja Claryt, figyelmeztetve őt, hogy ne menjen haza. Persze, a lány nem törődik az anyja utasításaival, és szemben találja magát egy egy veszélyes démonnal.



A film alaptörténete: Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.

 
Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése