Borító mánia: Susan Ee - 'World After' (Angelfall 2)


Megérkezett a Könyvmolyképző jóvoltából hamarosan itthon is megjelenő 'Angelfall' azaz, a 'Penryn And The End of Days' sorozat folytatásának, a 'World After'-nek a hivatalos borítója, illetve egy részletet is kapunk a könyvből, ami idén novemberben kerül a külföldi könyvesboltokba.


A három oldalas részletet az Entertainment Weekly oldalán találhatjátok!

Hivatalos Fülszöveg (frissítve):

A nagysikerű akció-fantasy, az Angelfall folytatásában az angyalok dúlásának túlélői igyekeznek összefogni mindazt, ami megmaradt a régi világból. Mikor egy csapatnyi ember foglyul ejti Penryn húgát, Paige-et, azt gondolván, hogy egy szörnyeteg, a dolog elfajul és vérfürdőbe torkollik.

Paige eltűnik. Az emberek halálra rémülnek. Anya szíve majd megszakad.

Penryn fel-alá autózik San Franciscóban, a húgát keresve. De miért olyan üresek az utcák? Hová tűntek az emberek? Kutatás közben belebotlik az angyalok titkos tervébe, kezdi megérteni, hogy mi mozgatja őket, és teljes szörnyűségükben felsejlenek előtte rettenetes szándékaik.

Rafi eközben a szárnyait igyekszik visszaszerezni. Azok nélkül nem térhet vissza az angyalok közé, nem foglalhatja el az őt megillető helyét az élükön. Ha aközött kell választania, hogy visszaszerzi a szárnyait vagy megmenti Penryn életét, vajon hogy fog dönteni?
Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 megjegyzés:

  1. A fülszöveg hivatalos fordítása, egyelőre még szerkesztetlenül:

    A nagysikerű akció-fantasy, az Angelfall folytatásában az angyalok dúlásának túlélői igyekeznek összefogni mindazt, ami megmaradt a régi világból. Mikor egy csapatnyi ember foglyul ejti Penryn húgát, Paige-et, azt gondolván, hogy egy szörnyeteg, a dolog elfajul és vérfürdőbe torkollik.
    Paige eltűnik. Az emberek halálra rémülnek. Anya szíve majd megszakad.
    Penryn fel-alá autózik San Franciscóban, a húgát keresve. De miért olyan üresek az utcák? Hová tűntek az emberek? Kutatás közben belebotlik az angyalok titkos tervébe, kezdi megérteni, hogy mi mozgatja őket, és teljes szörnyűségében felsejlenek előtte rettenetes szándékaik.
    Rafi eközben a szárnyait igyekszik visszaszerezni. Azok nélkül nem térhet vissza az angyalok közé, nem foglalhatja el az őt megillető helyet az élükön. Ha aközött kell választania, hogy visszaszerzi a szárnyait vagy megmenti Penryn életét, vajon hogy fog dönteni?

    VálaszTörlés
  2. Elég érdekes ez a fülszöveg, nagy kár, hogy a második része köszönő viszonyban sincs a könyvvel. Bár egy fülszövegben tényleg zanzásítani kell, de azért "belebotlásnak" rövidíteni, hogy Penrynt és anyját elfogják és a "skorpiógyártó" titkos laboratóriumba viszik, ahonnan Penryn csak azért szabadulhat, mert kiválasztják Uziás kísérőjének, és így tudja meg a titkos tervüket - egy kissé necces. És Rafi egy pillanatig sem habozik, amikor a mészárlásba történő estélyről ki kell mentenie Penrynt. Egy laza félmondatot azért megérdemelt volna az is, hogy az angyalkard kommunikál Penrynnel - és alapfokú kardkezelői tanfolyamot is tart neki,amit később a Paiget elrabló angyallal vívott kardpárbajban hasznosít. Paige pedig a skorpiósereg vezetője lesz egy genetikai beavatkozás miatt. Anyjuk pedig az Alcatraz genetikai laborból menekülő emberekkel szabadul.
    Szóval több van a könyvben, mint ami a fülszövegből sejthető.
    Mindenképpen olvasásra ajánlom és alig várom a megjelenését.
    Google fordítóval és angoltudás nélkül azért mégsem annyira élvezhető.
    Gyöngyi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez talán az első rész fülszövegénél még jó lett volna, de én speciel szeretem ha a fülszöveg nem árulja el a fél sztorit. Nyilván egy sorozat első részénél a vakítás nem működik, de úgy gondolom akinek tetszett az első rész az nem fogja kihagyni a másodikat, akármi is van a fülszövegben. Szóval az, hogy itt kissé meghagyják a rajongókat a sötétben egyértelműen pozitívum számomra legalábbis. :) Bár én eleve ritkán olvasom a folytatások fülszövegét, maximum ha nagyon tűkön ülök a megjelenés miatt.

      Törlés