TOP 5 Vasárnap #7 - Top 5 Soundtrack



Visszatér a Top 5 vasárnap!
A FüggőVég minden vasárnap egy új könyves rovattal jelentkezik, melynek neve TOP 5 Vasárnap! Az ötletet egykedves külföldi blogger ismerősömtől, a Larissa and Friends' Bookish Life angol blogtól nyúltam le, ahol már több éve aktívan részt veszek a kezdeményezésben. 


A Lényeg:

Minden vasárnap egy TOP 5-ös listát teszünk közzé. A lista bármiről szólhat majd, aminek köze van a könyvekhez, filmekhez, videojátékokhoz. Minden héten új témával jelentkezünk. Bárki nyugodtan csatlakozhat hozzánk a saját TOP 5-ös listájával az adott témában. Téma javaslatokat örömmel fogadunk, ne fogjátok vissza magatokat! :)

Szabályok:

  1. Állítsd össze a TOP 5-ös listád abból a témából, amit arra a hétre választottunk. 
  2. Említs meg minket a bejegyzésedben!
  3. Nyugodtan használd a rovat bannereinket.
  4. Kíváncsian várjuk a te listáidat is! Ha szeretnéd velünk megosztani, hagyj nekünk egy linket a bejegyzésedhez odalenn a kommentben. Ha nincs blogod/nem szeretnél külön bejegyzést írni,  nyugodtan írd meg hozzászólásban a listád. 

Az eheti téma:

Top 5 Soundtrack


(Top 5 filmes Soundtrack - nem sorrendben!)

5.) Bear McCreary: Black Sails


Mindenki odavan a trónok harca betétdaláért, ami teljesen érthető, hiszen Ramin Djawadi fantasztikus munkát végzett, de szerintem jelenleg a sorozatok közt a Black Sails betétdala viszi a pálmát. FUCKING EPIC!

4.) Survivor: Eye Of The Tiger (Rocky)

Ezt a számot régen is szerettem, annak ellenére, hogy kissé monoton tud lenni helyeken, de a rajongásomért mégiscsak Jensen Ackles a felelős...

3.) Ed Sheeran: 'I See Fire' (A hobbit: Smaug pusztasága)

A dal minden verzióját szeretem, de a filmesben jön ki igazán a lelke. A dalszöveg, a dallam, a hangszín, minden gyönyörű. 

2.) Halsey: Castle (A vadász és a Jégkirálynő)

Sötét, fantasyhoz tökéletes, hangulatos, epic. Halsey-től kb. két számot szeretek, mert bár iszonyat jó hangja van, sajnos követi ezt a nulla forintos pop divatot. Azért remélem várható tőle még hasonló, mint a 'Castle'. 

1.) Klaus Badelt & Hans Zimmer: "He's a Pirate" (A Karib-tenger kalózai)

Ezt bárhol, bármikor, bármilyen formában képes vagyok bármennyiszer meghallgatni. Persze azért az eredeti a legjobb, még a rumhoz is kedvet kapok tőle. 

(Top 5 játék Soundtrack)

5.) Jesper Kyd: The Corruption (Darksiders 2)

4.) Marcin Przyblowic - Mikolai Stroinski: Catch Me If You Can (The Witcher 3: Wild Hunt)

3.) Combichrist - Never Surrender (DmC)

2.) Greg Edmonson: Nate's Theme 3.0 (Uncharted 3)

1.) Matt Uelmen: Tristram Village (Diablo 1)




Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése