Sarah J. Maas - címet kapott az ACOTAR #2



Sarah J. Maas (Üvegtrón) új New Adult fantasy sorozata, a A Court of Thorns and Roses hamar belopta magát az olvasók szívébe miután májusban megjelent az első rész, és ez alól én sem vagyok kivétel.

Az ACoTaR egy újabb fantasy sorozat, egy kissé idősebb YA olvasótábornak (azaz eljött a forróbb jelenetek ideje!), és a Szépség és a Szörnyeteg, East of the Sun and West of the Moon norvég népmese és Tam Lin újragondolásaként kelt életre először az írónő fejében. Mostanra már inkább egy eredeti SJM sorozat lett, de azért még maradt benne elég utalás az inspirációi tiszteletére.

Amikor a 19 éves vadász, Feyre elejt egy farkast az erdőben, egy bosszúra szomjazó szörnyszerű teremtménnyel találja szembe magát. Miután egy árulásokkal teli mágikus földre hurcolják, amit csak a legendákból ismert, Feyre hamar rájön, hogy a fogva tartója nem egy vadállat, hanem Tamlin — egyike a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik hajdanán uralták a világot.

Ahogy egyre több időt tölt a teremtmény birtokán, Feyre érzései Tamlinnel szemben jeges ellenségeskedésből tüzes szenvedéllyé változnak, mely minden, a gyönyörű és veszélyes Tündér világról valaha hallott hazugságon és figyelmeztetésen keresztül is megperzseli a lányt. Ám a tündérek földje felett egy ősi, gonosz árny növekszik, Feyrenek pedig meg kell találnia a módját, hogy megállítsa... különben Tamlin—és a világa—elvész...örökre. 




Akik olvasták, szinte kivétel nélkül ölni tudnának a folytatásért, és ezért senki sem hibáztathat minket. A mai nappal eljött az idő, hogy végre megtudhassuk a folytatás becses nevét, amit egy kis tippelős játék előzött meg, amit lentebb láthattok. Segítségként: A Court of M..... and F......


Több száz tipp érkezett, hiszen egy dedikált ACOTAR-t sorsoltak ki azok közt, akik helyesen tippeltek (bár amennyire tudjuk, ez senkinek sem jött össze).

Ahogy ígérték ma le is hullott a lepel, és végre kiderült, hogy a második rész címe...

 A COURT OF MIST AND FURY



 Az ACoMaF 2016 májusában érkezik, de már előrendelhető. Remélhetőleg addigra már magyarul is olvashatjak Feyre és a Tündérek történetét.

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése