DmC Definitive Edition: Láttál már ördögöt sírni 60 FPS-ben?


Az új csapat, azaz a Ninja Theory által készített Devil May Cry Reboot -  röviden csak DmC - hiába lett szerintünk is nagyon jó, meg a világsajtó szemében is egy remek játék, sajnos az eladások miatt kétséges a jövője.

Azonban jövőre érkezik a minden téren feljavított 1080p-ben és 60 FPS-sel futó Definitive Edtition az új generációs konzolokra. A DmC rajongóknak kötelező darab, ha másért nem legalább azért, talán meggondolja magát a Capcom, ha ez szépen fogy.

Milyen extrát nyújt? 


A fejlesztők elmondása szerint tüzetesen átnézték a játékot és minden kisebb hibát, tervezési bakit és egyéb AI-val kapcsolatos dolgokat kijavítottak. Bekerült a rajongók által hiányolt Lock On funkció, amivel manuálisan célozhatunk be ellenségeket. Valamint új játékmódokkal is kiegészült a játék, amik színesebbé tehetik, két új skin is jön: Devil May Cry 1 Dante és Klasszikus Vergil.

Kell ennél több? Ha igennel válaszoltál, örülhetsz, mert a Definitive Edition tartalmazza az alapjátékot (DmC: Devil May Cry), plusz az összes kiadott DLC-t: Vergil’s Downfall kampány, 3 Dante skin, 3 Dante fegyver skin, és az item keresőt.

Megjelenés


A DmC Definitive Edition 2015 március 17-én jelenik meg PS4 és Xbox One konzolokra. 
Az ára valahol 10 és 12 ezer Ft körül fog mozogni, ami korrekt árnak tűnik. Aki ismeri és segíteni akar, az tartogassa a karácsonykor begyűjtött pénzét. Aki nem ismeri, de nem tudja mi hiányzik a PS4 vagy Xbox One gépéről az ne habozzon, hisz semmiben sem rúghatjuk szét a démonok valagát olyan stílusosan, mint a DmC Definitive Editionben



A szemfülesek észrevehették, hogy a videó végén beharangozták a Devil May Cry 4 Special Edition-t is  feltehetően szintén új generációs konzolokra. Egyelőre ennél több infót még nem kaptuk róla.


Share on Google Plus

About SouL

Lassan 30 éves geek programozó és játék őrült.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése