Az 'Angyali Gonosz' trilógia Kaidan kötettel bővül!

Az 'Angyali gonosz' sorozat mégsem ér véget a harmadik könyvvel!

Wendy Higgins nagy sikerű 'Angyali gonosz' trilógiáját a Maxim kiadó hozta be a hazai polcokra, amiért nagyon hálásak vagyunk.

A széria eredetileg 3 résszel ért volna véget, de Wendy és a kiadója meghajol a nép akarata előtt, és egy negyedik könyvet is kapunk. Nem kell megijedni, az alap történet lezárul, a negyedik kötet egy kis extra lesz a rajongóknak, amolyan kísérő kötet, de az írónő mindent belead majd.

Na de hogy mi is az az extra kötet?


*dobpergés*


EGY TELJES REGÉNY KAIDAN SZEMSZÖGÉBŐL!!!

Ideiglenes címe SWEET TEMPTATION, és egyelőre 2015 őszére van betervezve. A történet még azelőtt kezdődik, hogy Kaidan találkozott volna Annával, hogy lássuk milyen volt előtte, aztán végig megy majd a három könyv nagy, jelentős részein, és azt is megmutatja, hogy mit csinált, amikor épp nem voltak együtt Annával. NEM különálló könyv lesz, hanem amolyan extra, kísérő könyv, így nem ajánlott elolvasni a többi nélkül. 

Wendy azt is elárulta, hogy mivel HarperTeen kiadónál van, ezért kénytelen lesz továbbra is a YA keretein belül írni, de nagyon a határon mozog majd. :)

***

Ezen kívül egyébként egy új két könyves sorozaton (ideiglenes címe a THE GREAT HUNT) dolgozik, szintén fantasy, és a Grimm mesék első paragrafusán alapul.


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése