'Cat & Bones' a vámpírvadász páros karácsonykor visszatér!


Ezt is megéltük. Az Ulpius folytatja az egyik sikersorozatát. Jeaniene Frost és ellenállhatatlan karakterei nem csak külföldön, de itthon is nagy rajongói táborral rendelkeznek, és bár e tábor feje felett az utóbbi időkben inkább viharfelhők kerekedtek, most azonban megérkezett a napsütés. A kiadó facebookon jelentette be a jó hírt, miszerint már előjegyezhető az ötödik Cat & Bones rész, 'A sír innenső oldalán'.

Jó pont, hogy a negyedik rész óta átvették az eredeti borítókat és úgy néz ki meg is tartják eme jó szokásukat. Már csak visszamenőlegesen kellene megcsinálni.


Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán

· ISBN: 9789633831748
· Ulpius-ház, 2013

A félvámpír Cat Crawfield és vámpír hitvese, Bones megküzdöttek már az életükért és szerelmükért. De hiába diadalmaskodtak a legutóbbi csatában, mert Cat új – és várakozáson felüli – képességei felboríthatják a régóta fennálló kényes egyensúlyt.

Vámpírok tűnnek el titokzatos módon, és pletykák kelnek szárnyra a fajok között kirobbanni készülő háborúról. Egy fanatikus feszültséget szít a vámpírok és ghoulok között, ám a két erős csoport összecsapása ártatlan halandók életébe kerülhet. Így Cat és Bones kénytelenek egy veszélyes szövetséges – New Orleans vudu királynőjének – segítségét kérni. Az együttműködés ára azonban még nagyobb fenyegetést jelenthet, mint a természetfelettiek háborúja, nem is beszélve az elképesztő utóhatásokról…



Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése