'Rubinvörös' film trailer

És igen, végre megérkezett a Rubinrot azaz Rubinvörös német nyelvű trailere, amit oly sokan vártak.

Nem tudok németül, nem is olvastam (bár greylupus kolléga nagyon kampányol érte), a trailerből sem tudok meg sokat, viszont azt előre borítékolom, hogy a kedvenc időutazós filmem lesz (nincs belőle sok). Ahogy az az Éhezők viadalával is történt, ez a trailer is arra késztet, hogy olvassam már el végre a könyvet, szóval majd valamikor a film megjelenése előtt szánok is rá időt. No de nem nyújtom tovább a rétestésztát, íme a videó...
Annak , aki olyan tudatlan, mint én itt egy kis infó a könyvről:

Rubinvörös - Időtlen szerelem
Kerstin Gier

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2010
Bookline értékelés:  (30 darab szavazat)

336 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9789632453392

Olykor tényleg nagy terhet jelent egy rejtélyekkel teli családban élni. A 16 éves Gwendolyn legalábbis meg van győződve erről. Amíg egy napon egyszerre - mint derült égből a villámcsapás - a 19. és 20. század fordulóján nem találja magát, és világossá nem válik számára, hogy ő maga a legnagyobb rejtély a családban. Amit viszont még csak nem is sejt: az időutazások alatt kerülendő a szerelem. Mert ettől aztán tényleg a feje tetejére áll minden!

Kerstin Gier bestseller-szerző utánozhatatlan érzékkel kelti életre a legcsodálatosabb érzést a világon! Éld át te is Gideon és Gwen kalandjait, akik szerelmükkel áttörnek az idő korlátain!
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése